IHASTUTTAVA BRIDGERTON – KUUNTELE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI!

Sis. mainoslinkin

Mun illat menee aika usein samalla kaavalla. Kun lapset on saatu huoneisiinsa nukkumaan, teen viiden minuutin pikasiivouksen, lösähdän sen jälkeen sohvalle ja klikkaan Netflixin auki. Katson jakson tai pari jotain sarjaa. Aika usein katselen esimerkiksi rikossarjoja tai poliittista draamaa, mutta romanttisia draamasarjoja en katso juuri lainkaan. En oikeastaan edes tiedä miksi, sillä RAKASTAN romanttisia jouluelokuvia! Ehkä sitten tykkään katsella tällaista vain joulun alla?

Nyt en kuitenkaan malttanut olla katsomatta mikä on tuo Bridgerton, josta puhutaan kaikkialla.

Niinpä sujahdin muutamana iltana suoraan 1800-luvun Lontoon seurapiireihin, toinen toistaan upeampien pukujen ja loistokkaiden tanssiaisten keskelle. Ah, miten ihanaa ajanvietettä ja juuri sopivan kevyttä katseltavaa iltoihini! Sarjassa seurataan Bridgertonin perheen vanhimman tyttären Daphnen sulhasen etsintää. Sillä mikäpä olisi tärkeämpää kuin löytää hyvä sulhanen, avioitua ja saada lapsia. Lontoon seurapiireissä käy kova kilpailu siitä kuka saa napattua tavoitelluimman poikamiehen, Herttua Simon Bassetin itselleen. Simon tosin on vannonut, ettei koskaan päädy naimisiin, saati hanki lapsia. Simon ja Daphne keksivätkin solmia salaisen sopimuksen. He voisivat esiintyä rakastavaisina, jolloin Simon saisi olla rauhassa ja Daphnea puolestaan tavoittelisi kaikki parhaimmat sulhasehdokkaat.

Kuuntele äänikirjoja 30 päivää ILMAISEKSI!

Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella oli vain kahdeksan jaksoa, joten tämä oli katsottu viikossa läpi. Nyyh. Sarjaan on ilmeisesti tulossa toinenkin tuotantokausi, mutta en taida malttaa jäädä sitä odottelemaan, sillä Bridgertonien seurapiirielämään voi uppoutua myös esimerkiksi äänikirjojen parissa!

Netflixin Bridgerton-sarja perustuu Julia Quinnin kahdeksanosaiseen kirjasarjaan, joissa jokaisessa seurataan yhden Bridgertonin sisaruksen elämää.

Bridgerton löytyy äänikirjana esimerkiksi Nextory-sovelluksesta, johon mulla on mukava etu tarjolla!

Tavallisesti uudet käyttäjät pääsevät kokeilemaan Nextorya ilmaiseksi 14 päivän ajan, mutta koodilla KARKKIPURKKI (tai tämän linkin kautta) uudet käyttäjät saavat Nextoryn yli sadantuhannen ääni- ja e-kirjavalikoiman käyttöön ilmaiseksi 30 päivän ajaksi!

Jos siis Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on jo katsottu, etkä saanut Bridgertonin seurapiirielämästä vielä tarpeeksesi (tai vaikka et olisikaan sarjaa vielä katsonutkaan), hyödynnä tuo etu ja uppoudu äänikirjojen maailmaan. Valikoima on tosiaan niin huikea, että kuunneltavaa (ja luettavaa) löytyy todella kattavasti. Nextorylle pääset tästä.

bridgerton

Mukavaa viikkoa!