KEVÄÄN IHANIN TAKKI UUSISSA VÄREISSÄ!

Sisältää mainoslinkkejä

Tilasin pari vuotta sitten keväällä aivan IHANAN vaaleanpunaisen kevättakin (postauksen lopussa sovituskuvia tästä), josta moni muukin piti, sillä takki myytiin salamana loppuun. Mun ja monen muun iloksi tätä samaa täydellistä kevättakkia on tullut taas myyntiin, tällä kertaa kolmessa aivan älyttömän kivassa sävyssä!

Takkia löytyy superkauniissa harmaanliilan sävyssä, keväisen beigenä ja aina takuuvarmana mustana. (Kaikki nämä sävyt löydät täältä).

Tykkään monikäyttöisistä vaatteista ja tää takki on juuri sellainen. Siinä on hyvät ominaisuudet, joten sitä voi pitää lasten kanssa ulkoillessa tai vaikka kävelyllä (toimii siis kaikenlaisessa ulkoilussa, pitää vettä, hengittää jne), mutta takki on niin kivan näköinen, että se menee monenlaisessa muussakin menossa. Sellainen yleistakki lähes kaikkeen menoon! Käytän aika usein leggareita ja (college)mekkoja ja takki on sopivan pitkä tällaisenkin asun kanssa käytettäväksi. Tykkään nimittäin, ettei mekon helma liehu takin helman alta ja takki peittää kunnolla takapuolen.

Nyt vielä takista löytyy kaikkia kokoja, mutta supersuositusta takista on yleensä loppunut suosituimmat koot nopeasti. Nytkin joistain takeista oli pieniä kokoja enää muutamia jäljellä! Kannattaa siis käydä nappaamassa oma takki heti talteen, jos sellaisen mielii saada. Takki on tällä hetkellä myös mukavassa -25% alessa!

Tuohon alle keräilin mun tämän kevään takkilempparit ja alta löytyy linkit näihin. Kollaasista löytyy tuo mun lemppari, pitkä takki hupulla, mutta myös aivan vastaava takki lyhyemmällä helmalla (mulla on sekin takki ja se on tosi kätevä esim. pyöräillessä!). Lisäksi poimin siihen toisen pitkän takin, jossa on hauskat nyöriyksityiskohdat kauluksessa ja vyötäröllä. Aika ihania mun mielestä nuo kaikki!

kevättakit

Harmaanliila pitkä takki // Beige pitkä takki // Musta pitkä takki
Vaaleanpunainen lyhyt takki // Harmaanliila lyhyt takki
Harmaanliila pitkä takki nyöreillä // Oliivinvihreä pitkä takki nyöreillä

Kaikki kevään takkiuutuudet löydät täältä.

Tässä vielä pari sovituskuvaa tuosta pitkästä takista, joka mulla on vaaleanpunaisena. Malli näyttäisi olevan edelleen tismalleen sama, mutta värit ovat nyt nuo harmaanliila, beige ja musta. Mitoitus on mun mielestä aika kokoaan vastaava, tai mieluummin pikkuisen reilu. Mulla on takista se pienin koko (34), mutta muuten käytän enemmänkin kokoa 36 (no näissä sovituskuvissa parin vuoden takaa oon ehkä sitä 34 kokoa ja pian toivottavasti taas). (Beigestä takista olikin kokoa 34 enää muutamia kappaleita jäljellä!).

ellos vaatteet
ellos takki

Sellainen takki se ja wäää, miten kivalta tuo lyhyt tukka näyttää! Oon antanut hiusten kasvaa pitemmäksi ja melkein JOKA päivä mietin joko leikkaisin ne tuollaiseen pitkään polkkamittaan vai antaisinko olla pitkänä. En nyt kyllä osaa päättää vieläkään, heh.

Mikä takin uusista väreistä on sun lemppari?
Mä ihastuin kovasti tuohon harmaanliilaan!