KAUNIIT JA KÄYTÄNNÖLLISET SÄILYTYSKORIT

Sis. mainoslinkkejä

Meillä on lastenhuoneissa lelut ja kirjat siististi omilla paikoillaan, sängyt pedattu kauniisti ja matot kiskottu suoraksi ehkä noin tunnin ajan kerran viikossa. Siivouspäivän jälkeen.

Muun ajan lastenhuoneissa näkyy lasten leikit ja touhut. Leluja on aika usein lattioilla ja muilla tasoilla, välillä (eli aika usein) niitä kuskataan myös olohuoneen ja keittiön puolelle.

Vaikka meidän lastenhuoneet ei aina niin tip top järjestyksessä olekaan, olisi siihen ainakin teoriassa mahdollisuus! Meillä on nimittäin mieititty lastenhuoneissa jokaiselle lelulle ja tavaralle oma paikka ja se helpottaa ja nopeuttaa siivouspuuhia ihan hurjan paljon.

Käytännössä leluja ja kirjoja kuitenkin löytyy yleensä pitkin taloa, mutta iltaisin koitetaan saada ainakin suurin osa lasten leluista ja muista jutuista niille kuuluville paikoille. Eikä tämäkään niin tarkkaa ja vakavaa ole. Usein siivotaan pikaisesti illalla, mutta aina ei jaksa. Silloin lelukaaos saa odottaa seuraavaa päivää ja parempaa siivousintoa.


-50% LISÄALE poistomyyntituotteista! Tee löytöjä täällä
(-50% lisäale lasketaan kassalla jo valmiiksi alennetusta hinnasta!)


säilytyskori

Lastenhuoneissa on erilaisia kaappeja ja lipastoja lelujen säilytystä varten. Joissain kaapeissa on kokonaisia legorakennelmia säilytettävänä, lautapelejä pinottuna tai kirjoja riveittäin. Mutta aika useassa kaapissa on erilaisia koreja tai laatikoita, joihin on lajiteltu tiettyjä leluja. Tällaiset korit on tosi käteviä senkin takia, että silloin on helppo ottaa se tietty leikki esille, jolla juuri sillä hetkellä haluaa leikkiä.

Kun jokaisella asialla on oma paikka, on siivouskin helppoa, sillä silloin ei jokaisen tavaran kohdalla tarvitse alkaa keksimään sille paikkaa. Ja tietenkin myös tavarat löytyvät helpommin, kun jokainen tietää missä niitä kuuluu säilyttää.

Kaapeissa olevien korien ja laatikoiden lisäksi lastenhuoneista löytyy suurempia esillä pidettäviä rottinkisia säilytyskoreja. Näillä onkin superhelppo ja hauska taltuttaa lastenhuoneen lelukaaos!

Suuriin rottinkikoreihin mahtuu sisälle vaikka mitä! Meillä on säilytetty näissä suuremmissa säilytyskoreissa muun muassa Duplo-legoja, rooliasuja ja pehmoleluja.

Toki sellaisen superpikaisen hätäsiivouksen voisi suorittaa survomalla tilaviin säilytyskoreihin KAIKEN lattialla pyörivän sälän, mutta tätä en suosittele, hah!

Mun lempparikorit on tällä hetkellä kannelliset Ferm Livingin omenan ja päärynän muotoiset rottinkikorit, jotka ovat tietty tosi kätevät ja hyödylliset lelujen ja muiden tavaroiden säilytykseen, mutta myös superhauskan näköiset lastenhuoneiden sisustuksessa. Molemmat on tällä hetkellä -15% alessa!

lastenhuone
lastenhuoneen säilytys

Osa säilytyskoreista on sellaisia, että niitä voi käyttää muuallakin kodissa, vaikka eteisessä pipoille, hanskoille ja muille asusteille tai olohuoneessa vilteille ja koristetyynyille.

Kannelliset säilytyskorit on siitä käteviä, että sinne saa kaiken aivan piiloon, mutta toisaalta tuollaiset avonaiset rottinkikoritkin on tosi hauskoja ja monikäyttöisiä.

säilytyskori

Tuosta alla olevasta kollaasista löytyy kaikki samat säilytyskorit, joita meidänkin lastenhuoneissa on ja lisäksi vielä superhauska sienen muotoinen säilytyskori. Kollaasin alta löytyy linkit näihin kaikkiin.

säilytyskorit

Säilytyskori // Säilytyskori Sieni // Säilytyskori Omppu // Säilytyskori Päärynä

Lisää säilytyskoreja ja lastenhuoneisiinkin sopivia hyllyjä löytyy täältä ja täältä. Boho Kidsillä on tällä hetkellä osa säilytyskoreista ja hyllyistä -15% alessa!

Elloksen poistomyyntiin pääset tästä ja tällä hetkellä tosiaan jo alennetuista poistotuotteista saa -50% lisäalen

Mukavaa päivää!