-50% LISÄALEKOODI ALETUOTTEISIIN!

Sis. mainoslinkkejä

Luulin, että alet on jo taputeltu tältä talvelta, mutta luulin ihan väärin. Vielä nimittäin voi tehdä aivan älyttömän hyviä alelöytöjä, sillä Elloksen jo alennetuista Winter outlet -tuotteista saa -50% LISÄALEN koodilla 435712. Tällä kertaa lisäalekoodi käy myös alennettuihin merkkituotteisiin!

Ja tuolta Winter outletista löytyy vielä vaikka mitä! Tavallisesti alesta saattaa tehdä hyviä löytöjä jo seuraavalle vuodelle, jos esimerkiksi löytää lapsille edullisesti jo seuraavan talven toppakamppeet. Mä en nyt tällä kertaa katsellut talvijuttuja, vaan sellaisia tuotteita, jotka sopivat tähän kevääseen ja tulevaan kesään, näitä nimittäin löytyi alevalikoimasta hurjan hyvin!

Koko alevalikoiman löydät täältä ja tuohon alle keräsin muutaman oman lempparini. Nämä siis kaikki jo nyt hyvässä alessa ja koodilla 435712 saa vielä -50% lisäalen. Tuo lisäale huomioidaan kassalla.

lisäale

Farkkutakki // Hame // Mekko // Kengät // Päiväpeitto // Paita // Kietaisupaita // Pussilakanasetti

Aika ihania juttuja mun mielestä nuo kaikki! Katselin siis itse naisten alevalikoimaa ja joitain sisustusjuttuja, mutta aletuotteita löytyy runsaasti myös lapsille ja miehillekin. Kurkkaa koko alevalikoima täältä.

Mukavaa päivää!