MEIDÄN VAPPU

karkkipurkki blogi

Tänä(kään) vappuna en paistanut yhtään munkkia, mutta söin niitä silti aika monta. Paistoin pitsat kuuden lapsen kanssa. Pidin sylissä, piirsin satuja selkään ja ratkoin riitoja. Koristelin kotia laatikosta löytyneellä ikivanhalla (mutta ihanalla) serpentiinillä, sillä KAIKKI serpentiinit oli vappuaattona kaupoista loppu. Maalasin keppariesteitä, nauroin, huolestuin ja halasin. Palelin +8 asteisessa vappusäässä ja haaveilin uudesta ja isommasta uima-altaasta. Ja kuumasta kesästä. Maha täynnä munkkeja ja irtokarkkeja vannoin (EHKÄ) aloittavani sokerilakon.

Meidän vappu oli ihana ja just meidän näköinen!

Ja hei! *Elloksella on vielä tänään Mid Season Shop, eli paljon kevään uutuuksia alehinnoin! *Alennetut vaatteet ja kengät löydät täältä ja sisustustuotteet täältä.
*mainoslinkki

karkkipurkki

Kivaa uutta viikkoa!