HELPPO SUPER MARIO -ASU

super mario asu

Ehkä tämän vapun naamiaiset on jo suurimmalla osalla juhlittu, mutta tulevia pukukekkereitä varten vinkkailen aivan superhelposta Super Mario -asusta.

Super Mario -asuja saa varmasti valmiinakin, mutta tällaiset asut, joissa voi hyödyntää vaatekaapissa jo valmiiksi olevia vaatteita on mun mielestä tosi hauskoja! Tässäkin asussa kaikki osat ovat aivan tavallisia vaatteita, joita voi pitää aivan tavallisesti arjessa tai tuunailla näistä muita erilaisia asuja, kuten noiden lappufarkkujen kanssa on meillä aikaisemmin tehtykin.

Mutta tässäpä asuvinkkiä muillekin pikkuisille Super Mario -faneille!

super mario asu
super mario asu
super mario asu

Super Mario asuun tarvittiin:

  • Lappufarkut
  • Punainen paita
  • Punainen lippis
  • Punaista ja valkoista huopaa
  • Tekoviikset

Meiltä sattuikin löytymään lähes kaikki tähän asuun tarvittavat jutut jo valmiiksi vaatekaapeista. Punainen t-paita on esikoisen vanha, samoin nuo lappufarkut. Samat lappufarkut on ollut ennenkin naamiaiskäytössä, sillä näissä on juhlinut niin esikoinen kuin kuopuskin Minionsiksi pukeutuneena! Nyt kaivoin samat lappufarkut omasta kirppiskasastani, sillä olin luullut, ettei 110 cm kokoiset housut enää mahdu 115 cm mittaisen kuopuksen päälle. Onneksi sovitettiin housuja, sillä nämähän olikin ihan hyvät! Ainakin tällaiseen satunnaiseen naamiaisasukäyttöön.

Punaista lippistä ehdin jo metsästää kirppikseltäkin, kunnes muistin, että esikoisellahan on sellainen. Valkoisesta ja punaisesta huovasta leikkelin lippikseen Mario-logon ja ta-daa, asuun sopiva Mario-lippis oli valmis!

Tigeristä löytyi pakkaus, jossa oli muutamat tekoviikset. Mitkään niistä ei ollut tietty ihan samanlaiset kuin Super Mariolla, mutta yhdet viikset oli aika lähelle, kun ne liimasi nenän alle ylösalaisin. Viiksethän voisi leikata vaikka ruskeasta huovasta tai piirtää meikkikynällä, jos valmiita tekoviiksiä ei satu löytymään.

Ja tällainen siitä asusta sitten tuli!

super mario asu

Lapsi itse oli asuun aivan hurjan tyytyväinen ja olisi halunnut myös NUKKUA tämä asu päällä. Päästiin lopulta sellaiseen kompromissiin, että yöksi jätettiin vain asuun kuuluva lippis päähän, heh.

Ja oli tämä asu kyllä munkin mielestä aivan ihana! Ja parasta tietty se, että lähes kaikki löytyi meiltä jo valmiina, ainoastaan pari huovanpalaa ja tekoviikset ostettiin tähän asuun.

Jos haluat kurkata miltä nuo samat lappufarkut näytti Minions-asussa, niin täältä löydät pari pientä ja yhden isomman Minions-tyypin.

super mario asu

Mukavaa vappua!