KUKKAKUOSIA KESÄÄN!

Kuka muu ehti jo odotella näitä kuumia kevätpäiviä? Tämä kevät on ollut tähän mennessä muutamaa lämpöistä päivää lukuun ottamatta todella kylmä ja ainakin mä oon aika malttamattomana odotellut vähän lämpöisempiä kelejä. Ja nyt kun mittari vihdoin kapusi hellelukemiin, en ollutkaan kovin hyvin valmistautunut! Mutta ihanaa tää on silti!

Nyt siis täytyisi kaivaa vaatekaapista kesäisempiä vaatteita esiin ja muutenkin katsoa kaikki kesäkamppeet kasaan. Onko kesähattu, sandaalit, aurinkorasvaa (sitä ei ainakaan ole!), mekkoja (no on, mutta ehkä sinne joku uusikin mahtuisi), kesähousuja ja muuta tärkeää kesäkampetta. Siis mulle itselle. Lapsillehan olen tietenkin (melkein) kaiken ennakoinut, sen aurinkorasvankin, heh.

Just nyt ihastuttaa tämän kevään ja kesän uutuuksista kukkakuosit, laventelin sävy, väljät farkut (check!) ja rimpsuhelmat. Ainakin JOTAIN kukallista haluan ja tuohon alle keräsinkin muutaman mun mielestä ihanan jutun.

-25% alennusta Ellos-valikoiman yläosista. Valikoiman löydät täältä.

*Sis. mainoslinkkejä

ellos alekoodi

Keräilin tuohon ylle muutamia omia lemppareitani Elloksen valikoimasta. Ihania kukkakuoseja, mukavan ja rennon näköisiä mekkoja, käytännölliset sandaalit (tällaiset varsinkin tarvitsen!) ja suloisen aurinkolipan. Oi ihana kesä, sinua on odotettu! Kaikki tuotteet löydät Ellokselta.

Sellaisia kivoja kesäjuttuja tällä kertaa. Löytyikö näistä jotain suosikkia?