KAUNIS (JA POIS PESTÄVÄ) PÄIVETYS HELPOSTI JA NOPEASTI!

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Vihdoinkin! Vihdoinkin lämpömittari näyttää aivan oikeita kesälukemia ja leggarit ja sukkahousut saa jättää kaappiin. Nyt saa kirmata kesäniityille mekonhelmat hulmuten! Ainut vaan, että mun jalat muistuttavat näin kesän ensimmäisinä päivinä enemmän vitivalkoisia (ja vähän vaaleanpunertavia) kanankoipia kuin auringossa paahtuneita kesäsääriä.

Onneksi tähänkin on superhelppo ja nopea ratkaisu! Ja se ratkaisu EI ole sukkahousujen pukeminen, vaikka niinkin nuo valkoisena hohtavat koivet voisi nopeasti peittää.

VITA LIBERATA
Vasemmalla Vita Liberata Body blur, oikealla ei mitään

En ole vuosiin ”ottanut aurinkoa”. Viihdyn kyllä auringossa, sillä palelen helposti, mutta en ole vuosiin maannut auringossa uikkarit päällä sen takia, että ihoni ruskettuisi. Mulla on kohonnut riski saada ihosyöpä, joten senkin takia suojelen ihoani tarkkaan vaatteilla, korkeilla suojakertoimilla ja pysyttelemällä päivän kuumimpaan aikaan auringosta pois. Tiedän myös auringon vanhentavan ihoa, joten senkään takia en ehdoin tahdoin halua altistaa ihoani vahingollisille auringonsäteille.

Mutta kyllä mä silti haluan nauttia kesästä ja auringonpaisteesta! Haluan myös iholleni kauniin päivetyksen, mutta turvallisemmin kuin auringossa ihoa paahtamalla.

En ole kuitenkaan KOSKAAN testannut itseruskettavia tuotteita. Ehkä pelkään, että kauniisti päivettyneiden kasvojen sijaan peilistä kurkistaakin Donald Trump. Hui! Oikeasti tiedän, että itseruskettaviakin löytyy aivan hurjan paljon erilaisia ja näistäkin varmasti löytyy myös sellaiset tuotteet, joilla saa takuulla kauniin päivetyksen aikaan.

Tällä kertaa vinkkaan kuitenkin aivan muusta tuotteesta, nimittäin poispestävästä ihon heleyttäjästä! Miten LOISTAVA tuote!

vita liberata

Vita Liberata Body blur on kevyesti ihoa sävyttävä voide, joka todellakin lähtee pesussa pois. Tällä saa siis muutamassa minuutissa loihdittua iholleen kauniin päivetyksen ja hehkun. Aivan loistava näihin kesän ekoihin päiviin, kun iholla ei ole vielä yhtään auringon tuomaa päivetystä ja myös meille, ketkä eivät päivetystä välttämättä aio auringosta hankkiakaan. Tämä on mielestäni myös aivan huikea esimerkiksi kesän juhliin, kun haluaa jättää sukkahousut kotiin.

Voide sävyttää ihoa ja samalla myös tasoittaa sitä, joten ihossa mahdollisesti olevat pienet ”virheet”, kuten naarmut, mustelmat ja muut epätasaisuudet jäävät piiloon. Voide myös antaa iholle kauniin, mutta maltillisen hehkun. Tätä voi siis todella käyttää aivan arjessa, sillä mitään kimaltavaa glitterihoa tällä ei saa aikaan.

Voiteesta on olemassa kaksi sävyä, Latte ja Latte Light. Mulla on tästä tämä vaaleampi Latte Light ja ainakin mun vitivalkoiselle iholle tämä on ainakin näin alkukestästä juuri sopiva. Tuota tummempaa en ole testannut, mutta voisin kuvitella sen sopivan jo vähän päivettyneelle iholle tai toki näin alkukesästäkin, jos pitää vähän selkeämmästä päivetyksestä. Tämä Latte Light tosiaan antaa aika kevyen, mutta mun makuun juuri sopivan sävyn.

Voidetta voi käyttää ihan sellaisenaan, mutta sitä voi käyttää myös esimerksiki meikkivoiteeseen sekoitettuna kasvoille. Voide sisältää myös hoitavia ainesosia. Tää on ainakin mun tämän kesän must meikkituote, joka käy koko vartalolle!

Hinnaltaan tämä ei ole kaikkein edullisimmasta päästä, mutta voide on todella riittoisa ja mun mielestä jokaisen euron arvoinen. Mulla tätä kuluu päivettyneiden mekkosäärien loihtimiseen noin teelusikallinen per jalka, joten 100 ml tuubista sävyttää kyllä ihoaan aika monta kertaa.

vita liberata body blur
Vasemmalla Vita Liberata Body blur, oikealla ei mitään

Ja on mulla toinenkin Vita Liberata lemppari! IHANA kasvoja heleyttävä nestemäinen highliter, rose sävyssä. Tää melkeinpä riittää kesällä kasvojen ihon meikiksi, jos haluaa jättää meikkivoiteenkin kokonaan pois, kuten ainakin mä usein kesällä tee. Tätä vain sipaisu poskipäille ja vaikka kulmaluulle tuomaan kaunista ja kesäistä hehkua kasvoille.

Vita liberatallahan on aivan huikea valikoima erilaisia itseruskettavia tuotteita ja näistä olen kuullut pelkkiä kehuja. Ehkäpä munkin olisi aika jo uskaltautua testaamaan näitä, sillä sillä tavoin ainakin saisin turvallisesti kauniin päivetyksen iholleni. Sitä ennen kuitenkin levittelen ilolla tätä Body blur voidetta, joka antaa kauniin päivetyksen helposti ja nopeasti. Kesäsäärten pelastus!

Kurkkaa mun lempiripsari ja muut meikki-ihastukset täältä.

vita liberata

Oliko nää sulle jo tuttuja tuotteita?