KESÄVAATESUOSIKKEJA JA ALEVINKKEJÄ

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ihana aurinkoinen kesäsää sai mut selailemaan kesän vaateuutuuksia ja keräilin tähän alle muutamia mun lemppareita. Osa näistä on tällä hetkellä alessa ja normaalihintaisista tuotteista saa -20% alennuksen koodilla 435719. Tuo koodi antaa alennuksen tilauksen loppusummasta ja käy lähes kaikkiin merkkituotteisiinkin! Alla mun lemppareita linkkeineen, mutta koko valikoiman löydät täältä.

ellos mekko
  1. Musta maximekko // 2. Vaalanpunainen mekko // 3. Musta jumpsuit // 4. Valkoinen paitamekko // 5. Aurinkolippa // 6. Siniharmaa mekko // 7. Musta haalari // 8. Musta maksimekko
  1. Tässä mustassa maksimekossa on ihanat puhvihihat ja kaunis yläosa. Näyttää aivan ihanalle ja tosi monikäyttöiselle. Mekko on 100 % puuvillaa.
  2. Elloksen plus-mallistosta löytyi aivan älyttömän söpö vaaleanpunainen mekko. Tätä samaa puuvillamekkoa löytyy myös mustana.
  3. Mulla on ihan samanlainen jumpsuit Ellokselta parin vuoden takaa! Täähän on aivan IHANA. Alta löydät mun sovituskuvan. En oo ihan varma onko malli tismalleen sama, mutta ainakin hyvin samanlaiselta näyttää.
  4. Apua miten IHANA! Valkoinen paitamekko näyttää hyvältä sellaisenaan, mutta menee varmasti vaikka leggareiden tai farkkujenkin kanssa, jos haluaa käyttää tätä myös syksyllä ilmojen viilentyessä.
  5. TARVIIN tällaisen aurinkolipan!
  6. Tää mekko näyttää just täydelliselle kesän hellekeleihin ja kaikenlaiseen rentoon menoon.
  7. Onpa kivan näköinen haalari! Tämä on viskoosia, joten on varmasti myös mukavan tuntuinen päällä.
  8. Tää maximekko näyttää kyllä just sellaiselle, että se haluaisi muuttaa mun vaatekaappiin!
jumpsuit ellos

Tässä sovituskuva tuosta (mun mielestä ihan samasta) jumpsuitista. Tän olen ostanut pari vuotta sitten, mutta malli näyttää kyllä aivan samalle, mikä tälläkin hetkellä on myynnissä. Tää on kyllä ihana ja materiaali aivan ihanan pehmoista viskoosia. Tosi kiva siis päällä.

Ja ääääk noita mun hiuksia! Oon tässä noin päivittäin pohtinut, että pidänkö hiukset edelleen pitkänä, haluanko jopa kasvattaa pidemmäksi, vai leikkaisinko sittenkin tällaisen skarpin polkkatukan, jollainen mulla on aika usein ollutkin. Tässä on vielä joku superhento vaaleanpunainen sävy vaaleassa tukassa ja näyttää kyllä ihanalle tääkin!

Nyt lähden TAAS allasvahdin hommiin. Otettiin lasten uima-allas käyttöön pari päivää sitten ja sen jälkeen se on todellakin ollut kovassa käytössä. Eilen taisin istua kolmisen tuntia allasvahdin hommissa. Lapset vaan vaihtuivat välillä ja lopulta altaassa kävi eilisen aikana seitsemän lasta, kun lasten kavereitakin tuli pulikoimaan. Parasta kesäpuuhaa (ja ehkä kohta tarvitaan jo isompi allas, heh)!

ellos haalari

Mukavaa viikonloppua!