SISUSTUSKUUMETTA JA ALEVINKKEJÄ

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ihan alkuun vinkkaan huikeasta LISÄALEKOODISTA! Elloksen aleen on nyt voimassa lisäalekoodi: 445703 ja tuolla koodilla saa alennetuista Ellos-valikoiman tuotteista -40% lisäalen ja alennetuista merkkituotteista -20% lisäalen. Aletuotteet löydät täältä.

Ja sitten varsinaiseen asiaan. Sisustuskuumeeseen! En tiedä kärsiikö kukaan muu moisesta näin keskellä kesää, mutta muhun iski pitkästä aikaa pieni sisustuskuume. Tavallisesti tämä iskee syksyllä ja alkuvuodesta heti joulun jälkeen, mutta näköjään toisinaan myös keskellä kuuminta kesää.

Kaikki oikeastaan lähti yhdestä sohvasta. Olohuoneen sohva vaihtui aivan toisenlaiseen ja sen jälkeen koko olohuone on näyttänyt kaipaavan pientä piristystä. Ei mitään kovin suurta (en TODELLAKAAN ole esimerkiksi maalaamassa seiniä, kuten mulla on usein ollut tapana), vaan olkkariin tarvittaisiin uusi matto (siis todellakin, vanhan nimittäin ehdin sisustuspuuskissani jo myymään pois!) ja uudet verhot (ja pari uutta sohvatyynyäkin).

Tässä samalla vaan innostuin selailemaan Elloksen sisustusuutuuksia ja löysin aivan valtavasti kaikkea IHANAA huonekalua ja muuta sisustustuotetta, joille meillä ei nyt ole tarvetta tai tilaakaan, mutta inspiroitukaa te muut näistä, jos teillä on juuri tällaisille tarvetta! Juuri nyt Ellos Home tuotteista saa -20-30% alen (siis näistä uutuuksista myös!) ja tällä kertaa ale koskee myös huonekaluja!

sisustusinspiraatio blogi

Tuoli // Naulakko // Peili // Sängynpääty // Sohvapöytä // Vaatekaappi // Matto // Kaappi // Sivupöytä

En tiedä mikä näissä pienissä sivupöydissä viehättää, mutta olen ihastellut vastaavia jo varmaan usean vuoden ajan! Harmillisesti meillä ei oikein ole (ainakaan tällä hetkellä) tällaiselle paikkaa, joten jatkan edelleen vain ihastelua.

sohvapöytä ellos

Aivan IHANA sohvapöytä! Jos meidän olohuoneen uudistukseen kuuluisi myös sohvapöydän vaihto, päätyisin melko varmasti juuri tähän pöytään. Melkein harmittaa, ettei olla vaihtamassa pöytää!

peili ellos

Tämä metallireunainen peili on melko yksinkertainen, mutta silti ihastuin tähän kovasti! Tämä sopisi ihanasti vaikka makuuhuoneeseen tai eteiseen (jos näissä kummassakin ei jo olisi ihanaa peiliä, aargh!). Peilin voi joko ripustaa tai asettaa seinää vasten kuten kuvassakin.

tuoli ellos

Aika ihana sävy on tullut nyt uutena näihin tuoleihin. Meillähän on juuri näitä tuoleja mustana ja tykkään näistä edelleen aivan hulluna. Meidän keittiössä on iloinen sekoitus vanhoja maalattuja puutuoleja ja näitä uusia mustia tuoleja ja tykkään juuri tällaisesta hullunkurisesta kombosta.

sängynpääty ellos

Okei. Nyt tekisi melkein mieli vaihtaa sängynpäätyä! Meillä on kyllä aika ihana sängynpääty tälläkin hetkellä, mutta ei kyllä näin ihana kuin tämä rottinkinen. Onneksi meidän jenkkisänky on niin korkea, ettei tämä taida sopia meidän sängyn kanssa yhteen ja näin säästyn sängynpäädyn uusimiselta, huh.

kaappi ellos

Apua miten söpön värinen kaappi! Meillähän on juuri tämä sama kaappi valkoisena eteisessä ja vaaleanpunaista seinää vasten valkoinen onkin juuri sopiva, mutta johonkin muuhun tilaan haluaisin ehdottomasti tämän sävyn!

naulakko ellos

No nyt löysin jotain jolle voisin löytää meidänkin kodista paikan. Söpö pieni naulakko. Tämä sopisi niin lastenhuoneeseen kuin mihin tahansa muuallekin kotiin.

vaatekaappi ellos

Kaunein näkemäni vaatekaappi aikoihin! Aivan ihana! On kyllä aika ihanan hintainenkin, mutta onneksi tästäkin saa juuri nyt mukavan -30% alen.

Ai niin! Niitä mattojakin piti katsella, heh! Taidanpa tästä lähteä selailemaan mattovalikoimaa. Tosin tämä uutuuksista bongaamani puuvillamatto on kyllä aikalailla juuri sellainen, jota olen etsinytkin ja tämä olisi juuri nyt -30% alessakin!

Lisää alehintaisia sisustustuotteita löydät täältä.

Löytyikö sulle näistä suosikkeja?

Kivaa päivää!