KESÄLOMAN VIPAT PÄIVÄT

En ihan vielä käsitä, että tämä lasten (super)pitkä kesäloma loppuu aivan muutaman päivän päästä. Tää kesä on ollut niin kiva ja ollaan ehditty tehdä lähes kaikki mun toivomat kesäloma-asiat (ja varmasti paljon muutakin), ettei kyllä yhtään harmita hypätä lomamoodista kouluarkeen. No ehkä ne aikaiset aamut ainakin alkuun vähän harmittaa ja aikataululliseen elämään kestää ehkä hetken aikaa tottua, mutta se, että joku muu valmistaa meidän lasten lounaat tuntuu kyllä aika ihanalle ja helpottavalle ajatukselle, hah!

Ensi viikolla meillä alkaa aivan uudenlainen arki ja lisää muutoksia meidän arkeen on tulossa vielä myöhemminkin tämän syksyn aikana. Oikeastaan paluu arkirutiineihin pitkän kesäloman jälkeen tuntuu aivan mukavalle.

Mulla on ollut kyllä aika kova IKÄVÄ tänne blogiinkin, mutta en vain ole malttanut kaivaa konetta laatikosta esiin näiden lasten vipojen lomaviikkojen aikana. Enkä jää tälläkään kertaa jorisemaan pitemmäksi aikaa, vaan laitan nyt (ihan itse kokkaamani) lounaat pöytään ja sen jälkeen lähdetään vielä vipoja kertoja kesälomahumputtelemaan lasten kanssa. Mutta ehkäpä kohta ehdin palailla tännekin, kunhan päästään uuteen arkeen eka kiinni.

Kivoja vipoja kesälomapäiviä!

Ai niin! Vinkkaan vielä ihan älyttömästä LISÄALEKOODISTA!
Elloksen poisto-osastolta* löytyy nyt tuotteita jopa -50% alessa ja koodilla 445704 näistä saa nyt -40% LISÄALEN! Poistotuotteet löydät täältä*.
*mainoslinkki

koiramäen eläinpuisto