IHANIN PITKÄ UNTUVATAKKI – NYT NIITÄ TAAS SAA!

Sis. mainoslinkkejä

Tiedetään, tiedetään. On vasta elokuun alku, ulkona KUUMA, eikä todellakaan ole oikea aika horista talvikamppeista. Mutta horisempas silti. Nimittäin tätä maailman ihaninta pitkää untuvatakkia saa taas! Ja jos sellaisen aikoo hommata tulevaa talvea varten, kannattaa asialla olla NYT. Ensinnäkin siksi, että tästä on yleensä myyty koot nopeasti loppuun ja toiseksi siksi, että takki on nyt -30% alessa! *Edit. Alekampanja on päättynyt, mutta koodilla 445707 saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta -30% alen!

Mä tilasin omani pari vuotta sitten ja olen tykännyt takista aivan hurjan paljon. Olin kyllä jo kauan haaveillut tällaisesta pitkästä untuvatakista, joka olisi mukava kuin makuupussi, joka pitäisi mut takuuvarmasti lämpöisenä ja jonka voisin tarvittaessa pukea vaikka suoraan yöpuvun päälle, eikä kukaan silti arvaisi, etten ole vielä pukeutunut, heh.

Ja tämä takki on ollut juuri tällainen. Maailman mukavin ja aivan älyttömän lämmin. Eipä paljon talven tuiskut haittaa, kun on kietoutunut tähän untuvaunelmaan.

pitkä untuvatakki

Tänä syksynä tähän takkiin oli tullut myös uusia IHANIA sävyjä. Valitsisin ehkä uudelleenkin mustan (koska tähän en varmasti kyllästy ja takista on iloa vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin), mutta aika ihanalta näyttää myös beige ja harmaanruskeakin takki.

Tätä takkia on ollut nyt kahtena syksynä myynnissä ja KUMMALLAKIN kerralla suosituimmat koot on myyty aivan salamana loppuun. Jos siis olet haaveillut omasta supermukavasta pitkästä untuvatakista, niin kannattaa käydä kurkkaamassa. Ainakin mä sain tästä itselleni uskollisen ystävän toivottavasti moneksi vuodeksi eteenpäin. Ainakaan näin kahden vuoden jälkeen takissa ei näy mitään käytöjälkiä, vaan se on edelleen aivan moitteettomassa kunnossa. Toisaalta sitä kyllä odotakin takilta, joka ei kaikista edullisimmasta päästä olekaan. Nyt tosin takki on -30% alessa, joten takin hinnasta saa aika huomattavan siivun pois. Takin ja kaikki uudet sävyt löydät täältä.

Tällaisia toppatakkihorinoita tähän elokuun alkuun pari vuotta vanhoilla syksyisillä kuvilla. Näyttääpä muuten tuo lyhyempi tukka myös aika ihanalle!

Ai niin! Jos alekamppeet on vielä katsomatta, niin koodilla 445704 saa -40% LISÄALEN Elloksen poistotuotteista. Nämä löydät täältä.

takki ellos

Kivaa viikkoa!