IHANIMMAT TAKIT SYKSYYN JA TALVEEN -25%

Sis. mainoslinkkejä

Mulla oli tänään ensimmäistä kertaa tänä syksynä päällä TOPPATAKKI! Varsinkin nämä aamut alkavat olla aika koleita, enkä tykkää palella yhtään (ja palelen todella helposti). Toppatakki ei ollut kovin paksu, vaan sellainen kevyesti topattu, mutta toppatakki kuitenkin. En todellakaan kuulu niihin ihmisiin, ketkä kulkevat kesäkamppeissa lähes ensilumen tuloon asti, vaan kiskon lämpöisempää vaatetta päälle heti kun lämpötila laskee hellelukemien alapuolelle.

Koska oon vähän heikkona takkeihin, tekisi mun mieli jotain uutta takkia tähän syksyyn tai tulevaan talveen. Katselin vähän valikoimaa millaisia takkeja nyt on tarjolla ja keräilin tähän alle muutamia mun omia lemppareita, jotka ovat kaikki tällä hetkellä -25% alessa!

takki ellos

1. Tämä tismalleen sama pitkä untuvatakki mun kaapista jo löytyykin ja tätä olen monet kerrat kehunutkin. Ja kehun taas. Tää on IHANA! Aivan älyttömän lämmin ja aika ihanan näköinenkin. Mustasta taitaa olla jo suosituimmat koot loppuunmyyty, mutta tämä ruskea on mun mielestä kaunis sävy myös ja tästä löytyy vielä hyvin kokojakin. Takin mitoituksesta multa on kysytty paljon ja mielestäni tämä vastaa hyvin kokoaan tai jos kahden koon välillä pohtii, niin valitsisin silloin sen pienemmän.

2. No tää ois kyllä ihana! Tykkään tällaisista parkamallisista takeista ja tämä takki on ”tavallinen” toppatakki, ei untuvatakki, eli tämä menee leudoillakin keleillä ja vaikka kauppareissuillakin. Varmasti sopii aika moneen menoon. Tästä löytyy useaa eri väriä (tämän beigen lisäksi myös musta, sininen ja vihreä), mutta ihastuin vähän tähän vaaleaan.

3. Tässä takissa ihastuin aivan ensimmäisenä tähän kauniiseen vihreään sävyyn (tästä löytyy myös beige ja musta), mutta takin malli on kyllä kaunis myös. Tämä vihreä takki on -40% (beige ja musta -25%).

4. Tämä on tismalleen sama takki kuin tuo ruskeakin, mutta aika kiva sävy tämäkin. Tästä beigestä näyttää myös olevan vielä hyvin kokoja jäljellä.

5. Paitatakki! Ihanan ysäriä! Tästä löytyy myös ruudullinen versio, mikä on vielä ysärimpi. Mun lemppari näistä on tämä musta. Tällainen olisi kyllä hauska takki syksyyn.

6. Ah miten ihanan muhkean näköinen ja kauniin värinen tämä vihreä untuvatakki on! Mulla onkin aika vastaava (ellei jopa ihan sama!) takki mustana ja tykkään siitä kyllä kovasti. Takki on aivan superlämmin ja tämä päällä on mukava ulkoilla vaikka ulkona paukkuisi megapakkaset.

Kaikki nämä takit ovat tosiaan tällä hetkellä -25% alessa (voimassa 27.9 asti) ja lisää takkeja syksyyn ja talveen löydät täältä.

Ja tuossa alla sovituskuva siitä ihanimmasta pitkästä untuvatakista. Tämä ei siis ollut mulla tänään päällä, sillä tämä takki on oikeasti aivan superlämmin ja sopii parhaiten pakkaskeleille (niille megapakkasillekin). Tällaisia takkihaaveita tällä kertaa.

takki ellos

Kivaa uutta viikkoa!