TÄMÄ ON SYKSYN LEMPPARIPAITA!

kanto design alekoodi

Mainos Kanto Design

Olen etsinyt ikuisuuden täydellistä collegepaitaa! Mulla on kyllä yksi kiva harmaa, aivan tavallinen college, mutta olen kaivannut sen rinnalle laadukasta collegea, jossa olisi kuitenkin jokin pieni juju. Ja tässä se nyt on! Aivan ihana musta collegepaita, jossa hauskana yksityiskohtana olan yli kulkevat frillat. Miten söpö!

Paita on kotimaisen Kanto Designin tämän syksyn uutuus, Loimu-paita. Kanto Designin vaatteet paitsi suunnitellaan Suomessa, myös valmistetaan Suomessa!

Kokohommia pohtiville Kanto Designin sivuilta löytyy kätevästi myös tuotteiden mitat, mutta omasta kokemuksestani sanoisin, että vaatteet vastaavat hyvin kokoaan. Mulla on paidasta koko S, jota muutenkin käytän.

Tykkään aika usein pukeutua rentoihin mekkoihin ja tällainen (rento) college farkkujen kanssa on mukavaa vaihtelua mun pukeutumiseen. Tällä kertaa puin paidan leveiden farkkujen kanssa, mutta tämä on varmasti ihana myös pillifarkkujen, tai vaikka culotteshousujen kanssa.

Koodilla KARKKIPURKKI saat -15% alennuksen KOKO Kanto Designin valikoimasta! Koodi on voimassa 15.10. asti ja kauppaan pääset tästä. Valikoimassa on myös niitä IHANIA Lilja-mekkoja, joissa olen kulkenut koko kesän (ja jollaiseen viime viikonloppunakin pukeuduin).

kanto design

Tämä syksy on ollut kyllä suuria muutoksia täynnä. Molemmat pojat ovat jo koululaisia, mikä tuntuu jotenkin haikeallekin. Niin isoja jo molemmat! Uuden (koulu)arjen alettua illat kuluvat aika usein harrastuksiin kuskatessa ja viikonloppuihin sitten on kerääntynyt monenalaista (kivaa) menoa. Viime viikonloppuna juhlittiin poikin synttäreitä sukulaisten kanssa, tällekin viikolle on juhlahumua tiedossa, kun mennään synttärivieraiksi ja ensi viikolla on jo kuopuksen kaverikemut! Sitten onkin kohta lasten syysloma, johon myös olen jo ehtinyt suunnittelemaan monenlaista puuhaa ja menoa. Vähän salaa odotan niitäkin viikonloppuja, jolloin ei ole MITÄÄN suunnitelmia! Voisi lähteä vaikka metsään retkelle tai pitää rennon leffaillan kotona (no onneksi näitä ehtii tehdä, vaikka niitä suunnitelmia onkin).

Suuri muutos on myös se, että meidän perhe ei toimi enää päivystävänä sijaisperheenä. Meistä on tullut pitkäaikainen sijaisperhe! Tämä on ollut todella suuri päätös, mutta loppujen lopuksi helppo ja luonteva päätös. Näinhän tämän kuului mennäkin! Iso, mutta ihana ja iloinen asia.

Tällaista kaikkea meidän syksyyn.

kanto design alekoodi

Mitä pidit tästä asusta?