10 KUVAA KOIRAMÄEN JOULUSTA

Kaupallinen yhteistyö: Särkänniemi

Satumainen Koiramäki on mun lempparipaikkoja muutenkin, mutta näin jouluteemaisena siellä on aivan erityinen tunnelma. Eilen aukesi jälleen Koiramäen joulu ja me oltiin tietenkin malttamattomina paikalla heti ensimmäisenä päivänä. Ja siellä oli IHANAA!

Käytiin Koiramäen tallissa moikkaamassa tutut eläimet, askarreltiin kauniit avaimenperät helmistä, paketoitiin pienet herkut eläinystäville, herkuteltiin vaahtokarkeilla ja kermavaahdolla kuorrutetuilla kaakaoilla ja istuttiin Tassuteatterin katsomossa katsomassa hauskaa näytelmää.

Lapset odottivat varmasti eniten joulupukin tapaamista, joten aivan aluksi käytiin innosta täristen joulupukin luona. Lapset saivat kertoa joulupukille omat lahjatoiveensa, jotka joulupukki kirjasi suureen kirjaansa.

Illan päätteeksi jäätiin vielä katsomaan upea tulishow, jonka jälkeen lähdettiin hymyssä suin kotiin.

Jos joulumieli on vielä kateissa, niin Koiramäen joulusta se takuulla löytyy!

koiramäki
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu
koiramäen joulu

Mukavaa päivää!