IHANIMMAT JOULUKUUSENKORISTEET

joulukoriste

Joskus muutama vuosi (siis ainakin 15 vuotta sitten, hah!) halusin meille valkoisen joulukuusen. Ne oli kai muodikkaita silloin. Valkoiseen joulukuuseen halusin punaiset koristeet ja punavalkoinen joulukuusi oli mun mielestä ihana! Tykkäsin siitä aika monta vuotta, kunnes joskus vuosia sitten kyllästyin siihen.

Ihastuin pari vuotta sitten lumihuurteisiin joulukuusiin ja viime jouluksi tilasin meille sellaisen. Tämä kuusi on IHANA!

Rakastan joulua, mutta meillä on loppujen lopuksi melko vähän joulukoristeita. Enemmän sellaista ”talven tunnelmaa” taljojen, vaaleanpunaisten ikkunassa roikkuvien paperitähtien ja kynttilöiden muodossa. Varsinaisia joulukoristeita on vain muutama ja näistä tärkein on joulukuusi koristeineen. Eikä ole todellakaan yhdentekevää millaisia koristeita meidän joulukuusesta roikkuu! Haluan, että joulukuusenkoristeet ovat söpöjä, vähän hassuja ja ihania!

joulukuusenkoriste disney
joulukuusenkoriste disney

Disney-koristeista kysellään joka kerta, kun ne jossain vilahtavat. Ja onhan nämä kyllä aivan ihanat, ihan mun lemppareimmat joulukuusenkoristeet. Osan olen ostanut Disney storesta ja osan tilannut sieltä. Nämä on mun mielestä aika kalliita (noin 15-20 euroa/kappale), mutta jokaisen euron arvoisia. Tänä syksynä näin Disney storen nettikaupassa aivan IHANAN irvikissakoristeen, jota en harmikseni heti tilannut, sillä se myytiin nopeasti loppuun. Höh.

joulukuusenkoristeet
joulukuusenkoriste

Hauska jäätelötöttero on Tiirinkosken tehtaasta, jossa ainakin viime vuonna oli aivan valtava valikoima erilaisia kauniita joulukoristeita.

Hot dog (ja hampurilainen, jota ei näissä kuvissa näy) tuli lapsille viime vuonna itse tehdyn joulukalenterin luukuista. Juuri sopivan hassut meidän joulukuuseen. Nämä koristeet ostin Tigerista, josta löytyy hauskoja joulukuusenkoristeita parilla eurolla.

joulukuusenkoriste
joulukoristeet

Näitä enkelikoristeita meillä on punaisia ja vaaleanpunaisia. Nämä ovat vuosia vanhat ja Mila-merkkiset (joku eurooppalainen pieni sisustusbrändi). Joku lapsista oli ripustanut tuon köyttä pitkin liukuvan enkelin aivan kuusen alimmille oksille ja se näyttää mun mielestä aivan siltä kuin tuo enkeli yrittäisi karata joulukuusesta pois. Juuri hauska näin, hah!

joulukuusenkoriste
joulukuusenkoristeet

Joulukuusta katollaan kuljettava auto on Tallipihan ihanasta jouluisesta Hohde-puodista viime vuonna ostettu. Siellä oli silloin vaikka mitä ihania joulukuusenkoristeita! Täytyisikin mennä käymään siellä joku päivä ja ostaa jokin ihana uusi koriste kuuseen.

Alemman auton bongasin yllätyksekseni joulukuusesta tänään, hah! Kuopuksella on Hot wheels joulukalenteri, jonka luukuista tulee paitsi Hot wheels autoja, myös kaikenlaisia koristeita autoon. Ei oikein tiedetty mikä tuo vihreä muoviosa on, mutta pääteltiin, että ehkä se on tarkoitettu joulukuusenkoristeeksi, jos siihen kiinnitää Hot wheels auton. Ja näköjään kuopus oli käynyt sitten ripustamassa auton joulukuuseen. Yhtenä jouluna kuusesta löytyi Paavo pesusieni -pehmolelu, jonka lapsi oli käynyt sinne itse ripustamassa, heh.

joulukoriste
joulukoriste

Vaikka en muuten olekaan mikään Muumien keräilijä, niin näistä Muumiaiheisista joulukuusenkoristeista tykkään kovasti. Nämä ovat monta vuotta vanhat ja näitä oli meillä alunperin kolme erilaista. Yksi niistä on mennyt rikki, mutta edelleen meiltä löytyy tämä jossa Muumipeikko ja Pikku Myy laskevat kelkalla, sekä sellainen, jossa Muumimamma ja Nipsu tekevät piparkakkutaloa.

Koirakoristeita meillä on kaksi ja ne ovat Harrodsilta. Nämä ovat myös yksiä mun lemppareista ja ripustan nämä aina varmuuden vuoksi kuusen yläoksille turvaan. Nämä koristeet ovat erityisen rakkaita myös siksi, että ne muistuttavat niistä neljästä samanrotuisesta koirasta, jotka meillä ovat olleet.

joulukoriste

Ja toki meidän joulukuusesta löytyy myös aivan tavallisia palloja. Aikaisemmin meillä on ollut punaisia ja hopeisia palloja, mutta tänä vuonna ostin joulukuuseen vaaleanpunaisia ja vaaleansinisä palloja, eikä punaisia ripustettu kuuseen nyt ollenkaan. Halusin kuusesta pastellisävyisen ja mun mielestä joulukuusi on tällaisenaan aivan ihana ja juuri meidän näköinen.

joulukoriste

Kivaa viikonloppua!