PARHAAT ALEVINKIT

Sis. mainoslinkkejä

No NYT alkaa olla alemyynnit aivan parhaimmillaan. Sen lisäksi, että alessa on huikea määrä tuotteita jopa -50%, saa koodilla 445724 -20% LISÄALEN Ellos-valikoiman tuotteista! Nyt jos koskaan kannattaa tarkistaa mitä omalta ostoslistalta löytyy ja kurkistaa löytyisikö juuri näitä tuotteita aletuotteiden joukosta.

Mun ostoslistalla olisi lastenvaatekaappeihin sinne tarvittavia juttuja, yksi matto ja yhdet verhot (nämäkin molemmat yhteen lastenhuoneeseen) ja mulle itselle haluaisin jonkin pehmoisen ja lämpöisen neuleen tai neulemekon (rakastan rentoja ja mukavia neulemekkoja!). Kaikenlaista ihanaa tuolta alesta löytyy, esim. tämä ihana takki, jota olen useasti katsellutkin ja tähän alle keräsinkin joitain omia suosikkejani. Näistäkin kaikista saa tuon -20% lisäalen koodilla 445724! Koko alevalikoiman löydät täältä.

jouluale

1. Miten ihana paperikukka! Meillä on olohuoneen ikkunoissa kaksi vaaleanpunaista paperitähteä, mutta tällaiset kukat olisivat kyllä myös tosi ihanat. Tai nämä kaikki yhdessä! Paperikukan johdossa on katkaisija, joten tähän saa myös valon.

2. Erilaisia päiväpeittoja löytyy alesta useita. Mun mielestä tämä pellavapäiväpeitto on tosi kaunis ja tykkään myös tästä väristä tosi paljon.

3. Meillä on tismalleen tämä sama päiväpeitto valkoisena. Aika ihana myös tämä hempeä vaaleanpunainen.

4. Tässä takissa yhdistyy kaksi syksyn hittijuttua, paitatakki ja teddymateriaali. Tää on kyllä ihana!

5. Paperikukka kauniissa roosan sävyssä. Tähän voi yhdistää myös valonlähteen, jolloin koriste muuttuu valaisimeksi.

6. Ihastuin tähän beigeen tunikaan. Tykkään pitää tällaisia leggareiden kanssa kotona. Ihanan mukavaa ja rentoa!

7. Aika ihana tämä neule! Tykkään myös kovasti neuleen rennosta oversize-mallista.

8. Alesta löytyy aivan valtava määrä erilaisia petivaatteita. Tämä pilkullinen pussilakanasetti oli mun lemppari.

9. Tätä pitkää takkia olen ennenkin katsellut. Näyttää ihanan muhkealle ja mukavalle! Tästä löytyy myös muita värejä. Takin löydät täältä.

Lisää sisustuksen, naisten, lasten ja miestenkin aletuotteita löydät täältä.

Mukavaa päivää!