NOLLA KUVAA JOULUSTA

Oispa ollut kiva tehdä sellainen vanha kunnon ”10 (tai joku muu luku) kuvaa joulusta” -postaus. Mutta mun joulukuvien saldo on lähes pyöreä nolla! On mulla pari kuvaa siitä, kun lapset seisovat joulupukin vieressä, mutta yhtään ainoaa muuta joulukuvaa en meidän joulusta ole ottanut. Voin kyllä ilman kuviakin kertoa, että joulu oli IHANA!

Ihaninta oli tällä kertaa päästä viettämään joulua sukulaisten kanssa. Me ollaan AINA vietetty joulua isommalla porukalla, kunnes viime jouluna jäätiin K-tilanteen takia kotiin. Kotijoulussakin oli kyllä puolensa (ei lasten lahjojen kuskaamista edes takaisin ja kaikilla lahjaksi saaduilla leluilla päästi heti leikkimään), mutta kyllä tänä jouluna kovasti odotettiin, että saataisiin tällä kertaa viettää taas joulua sukulaisten kanssa. Onneksi tämä onnistui!

Toiseksi ihaninta oli varmasti syödä jouluruokaa ja jouluherkkuja ja kolmenneksi ihaninta oli sitten kaikki muu jouluun liittyvä. No oli tietty vähän kiukutteluakin, liian pitkiä automatkoja ja muuta sellaista, mutta pääasiassa kaikki oli vain ihanaa.

Ollaan vähän joulutunnelmissa edelleen, vaikka ollaankin jo palattu joulunvietosta kotiin. Ollaan edelleen syöty (ihan liikaa) jouluherkkuja, enkä ole edes harkinnut vielä joulukuusen purkamista (ehkä ensi viikolla on sen aika). Lapset ovat leikkineet joululahjaksi saamillaan leluilla ja muilla jutuilla ja ollaan yhdessä rakennettu lasten joululahjaksi saamia 1000 palan palapelejä aina sopivan hetken tullen. Ollaan loikoiltu, katsottu leffoja, ulkoiltu ja ehditty käydä joululahjarahoilla ostoksillakin.

Ajateltiin leijua täällä joulukuplassa vielä pari päivää ja sitten uuden vuoden tullen voidaankin siirtyä KEVÄÄN odotteluun!

Tässä nyt kuitenkin yksi kuva. Ei joulusta, mutta joulukuusesta (tai oikeastaan joulukuusenkoristeesta), hah!

AI NIIN! Elloksen jouluale* on nyt ihan parhaimmillaan, sillä jo alennettuista hinnoista (Ellos-valikoiman tuotteista) saa -20% LISÄALEN koodilla 445724. Koko alevalikoiman löydät täältä*.

*mainoslinkki

joulukuusi

Kivaa viikkoa!