HEI HEI 2021!

Vuoden viimeinen päivä, eli aika laittaa tämä vuosi pakettiin.

Tämän vuoden isoin juttu on varmastikin se, että meistä tuli pitkäaikainen sijaisperhe. Vaikka oltiinkin toimittu päivystävänä sijaisperheenä usean vuoden ajan, oli tää silti suuri muutos, jota pohdittiin pitkään. Ja päätös oli kyllä niin oikea kuin voi olla! Juuri näin tämän pitikin mennä.

Tänä vuonna myös kuopus aloitti koulun, esikoinen täytti 10 vuotta, sain kolme k-piikkiä, maalasin taulun, ilmottauduin joogaan, laitoin yhden koiranpennun tilaukseen (toivottavasti tää on sitten yksi ensi vuoden kohokohdista, hah!), innostuin lenkkeilystä ja kadotin innostuksen kuten aina (toivottavasti tääkin kuuluu niihin ensi vuoden huippuhetkiin, jospa silloin oikeasti saisin lenkkeilyinnostusta jatkettua). Vaikka musta ei tänä(kään) vuonna juoksijaa tullutkaan, olen käynyt lukuisilla äänikirjakävelyillä ja tää on mun mielestä superkivaa! Tänä vuonna myös innostuin neulomisesta, tai oikeastaan ajatuksesta siitä, että osaisin neuloa pipon (en ole siis vielä päässyt lankaostoksille asti). Tänä vuonna saatiin melko huolettomasti kulkea kotimaassa. Käytiin kesällä huvipuistoissa ja muissa kesäkohteissa. Syksyllä käytiin hotellilomilla kotimaassa. Tää vuosi on myös ensimmäinen aikoihin, jolloin ei matkustettu kertaakaan Suomen rajojen ulkopuolelle (toivottavasti ensi vuonna taas päästään jonnekin!).

Sellaista kaikkea tänä vuonna. Hei hei 2021, nähdään kohta 2022!

koiramäen eläinpuisto

Hyvää uutta vuotta!