HELPPO HERKKUVINKKI: KORVAPUUSTICROISSANTIT

Tänään, kun ajattelin paistaa jääkaapissa olleesta tölkkicroissanttitaikinasta lapsille välipalaksi croissantteja, osui silmiini samaisella jääkaapin hyllyllä oleva vaniljatuorejuusto. Näistähän voisi tulla yhdessä jotain vielä ihanampaa! Ja niinpäs tulikin. Ei pelkästään croissantteja, vaan kanelisia korvapuusticroissantteja. Eikä näiden pyöräyttämiseen tainnut mennä viittä minuuttia kauempaa, plus kymmenisen minuuttia uunissa. Ihanan helppoa ja nopeaa!

korvapuusti croissant

KORVAPUUSTICROISSANTIT

Tarvitset:

  • Tölkillinen croissanttaikinaa (tai useampi tölkki tarvittaessa, yhdestä tölkistä tulee kuusi croissanttia)
  • Vaniljan makuista tuorejuustoa
  • Kanelia
  • Sokeria

Tee näin:

Ripottele kanelisokeriseos leivonta-alustalle. Levitä croissanttitaikinalevyt yksi kerrallaan alustalle, voitele levyt vaniljatuorejuustolla ja ripottele päälle vähän kanelisokeria. Kääri croissanteiksi. Siis korvapuusticroissanteiksi! Ja sitten vain repeat, kunnes kaikki croissantit ovat valmiita uunipellille. Paista croissanttipakkauksen ohjeen mukaan (taisi olla 200 asteessa noin 10 minuuttia). Odota, että lapset tulevat koulusta ja/tai päiväkodista kotiin ja yritä vastustaa sillä välin kiusausta ahmaista huumaavan tuoksuiset croissantit omaan napaasi. Tai syö yksi itsekin.

korvapuusicroissant

Tällaisella herkkuvälipalalla alkoi meidän viikonloppu. Jos talvella tuli oltua paljon kotona, on näille kevätviikonlopuille sitten kasaantunut aivan ihanan paljon kaikkea mukavaa menoa ja puuhaa. Viime viikonloppu meni koko suurperheen yhteisessä pääsiäisreissussa, kun taas tälle viikonlopulle on tiedossa muun muassa kahdenkeskistä aikaa esikoisen kanssa. Hypätään huomenna kaksin junaan ja lähdetään pienelle teatterimatkalle. Aika ihanaa! Vaikka tykätäänkin tehdä paljon asioita koko perheen kanssa yhdessä ja usein juuri koko porukalla tehdään ja mennäänkin, on tällaiset kahdenkeskiset hetket ja reissut myös tärkeitä ja kovin odotettuja.

Ja loppuun vielä alevinkki! Elloksella on taas poistotuotteista* -40% LISÄALE koodilla 455711, eli tuon -40% lisäalen saa jo valmiiksi alennetuista hinnoista! Poistotuotteista löytyy vaikka mitä, esim. kesävaatteitakin (tilasin mm. lapsille shortseja ja t-paitoja), kenkiä ja kaikenlaista, mutta kannattaa kurkata koko poistomyyntivalikoima, jonka löydät täältä*. *mainoslinkki

korvapuusti croissantit

Aurinkoista viikonloppua!