SE TÄYDELLINEN MUSTA NAHKATAKKI

nahkatakki

Sis. mainoslinkkejä

Muistatteko, kun keräsin muutamia ihania haaveasuja mustan nahkatakin ympärille? Kuvittelin viipottavani useammankinlaisessa asussa, joista jokaista yhdisti musta bikermallinen nahkatakki. Ainut vaan, että sitä nahkatakkia mulla ei vielä ollut! Elloksen Kylie-nahkatakki vastasi juuri kaikkia mun nahkatakkikriteereitä ja pienen pohdinnan jälkeen päätin tilata sen. Ja se oli just niin ihanan kuin olin kuvitellutkin!

ALEKOODI! Koodilla ANNIKARMAY23 saat -33% alen tilauksen kalleimmasta norm. hintaisesta tuotteesta Ellokselta ja sama koodi antaa myös -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista!

nahkatakki
nahkatakki

Takki on 100% nahkaa ja vaikuttaa kaikin puolin oikein laadukkaalle ja on päällä mukavan pehmeä. Mitoitus on mun mielestä kokoaan vastaava, mulla on takista koko 36. (Takkeja on saatavana koosta 34 kokoon 48).

Pähkäilin jonkin aikaa takin tilaamista, sillä vaikka olin kovin ihastunut takkiin, mietin samalla tulisiko sille kuitenkaan tarpeeksi käyttökertoja. Takki kyllä varmasti sopisi mun muiden vaatteiden kanssa pidettäväksi, mutta olisi kuitekin aika eri tyylinen mun vaatekaapin muun sisällön kanssa. Olisiko takki siis hitti vai huti mun osalta. No, tiedättekin jo, etten malttanut olla tilaamatta takkia ja nyt meillä on yhteiseloa jo sen verran takana, että voin kertoa takin olevan kyllä hitti! Takki on jo nyt päätynyt päälleni useasti ja se todellakin sopii vaikka minkälaisen asun kaveriksi. Ja onhan tällainen bikermallinen nahkatakki todella ajaton, joten tämä varmasti ilahduttaa mua vielä vuosienkin jälkeen.

Nyt nämä ihanan kuumat ja aurinkoiset päivät vaihtuvatkin taas vähän viileämpiin (sniif!), mutta hyvä puoli tässä on tietty se, että nyt on sitten taas nahkatakkikelit!

Kaipasi vaatekaappisi sitten nahkatakkia, kesämekkoa tai vaikka uusia sandaaleita, niin muista hyödyntää Elloksella asioidessasi alekoodia ANNIKARMAY23, jolla saat -33% alen tilauksesi kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta! Ellokselle pääset tästä.

nahkatakki

Aurinkoista päivää!