NAHKATAKKI KOLMELLA TAVALLA

Sis. mainoslinkkejä

Muistatteko, kun Sanna Marin oli pukeutunut viime kevään Tukholman vierailulle nahkatakkiin ja sen jälkeen KAIKKI halusivat samanlaisen nahkatakin? En lämmennyt nahkatakkibuumille tuolloin ollenkaan, eikä ihmekään, sillä tulen kaikenlaisissa trendeissä aina jälkijunassa, hah!

Näköjään kesti vuoden lämmetä tälle trendille (joka ei varmasti ole trendi enää ollenkaan) ja olen tänä keväänä alannut kaipaamaan nahkatakkia omaankin vaatekaappiini. Alle keräsin muutamia haaveasuja, joita voisin kuvitella itse pukevani päälleni. Tarkemmin ajatellen mun on PAKKO saada nahkatakki, että voin pukea sen vaaleanpunaisen mekon kanssa! Vaikka ei tuo vaaleanpunainen pellavapaita ja mustat farkutkaan näytä ollenkaan huonolta nahkatakin kanssa. Ai että, kuka muu hullaantui nahkatakeista?

Ps. Koodilla ANIKAKARKKIPURKKIAPRIL23 (tiedän, pitkä ja hankala koodi ja Annikassa vain yksi N-kirjain, huom!) saat Ellokselta -33% alennusta tilauksen kalleimmasta norm. hintaisesta tuotteesta ja -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista ja kampanjahintaisista tuotteista!

Mutta nyt niihin haaveasuihin ja kollaasien alta löydät suorat linkit tuotteisiin!

nahkatakki inspiraatio

Nahkatakki // Pellavapaita // Mustat housut // Tennarit

nahkatakki

Mekko // Kengät // Nahkatakki

nahkatakki

Cropatut farkut // Toppi // Nahkatakki // Kengät

Sellaista nahkatakkiasuinspistä tähän päivään! Ja jos käyt Elloksella, niin muista käyttää koodia ANIKAKARKKIPURKKIAPRIL23 niin saat -33% alea tilauksen kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta ja -5% lisäale alehinnoista! Koodi on voimassa tän kuun loppuun asti, eli vielä tämän viikon ajan! Koko Elloksen valikoiman löydät täältä.

Mukavaa viikkoa!