TÄLLAINEN VOISI OLLA KESÄ 2023

Sis. mainoslinkkejä

Eipä mene enää kauaa, kun lapsilla alkaa kesäloma! Mitään suuria suunnitelmia meillä ei tälle kesälle ole, mutta mummilareissuja, kesäleirejä, kesäkerhoja ja muuta sellaista on kyllä jo tiedossa. Ja varmasti kaikenlaista kivaa keksitään, kun se lasten loma oikeasti alkaa.

Tänä kesänä voitaisiin…

♥  Maistella kesän uutuusjätskejä. Viime kesänä ostin muovipussillisen jäätelöuutuuksia, joita lasten kanssa yhdessä maisteltiin ja tää oli kyllä lasten mielestä superkivaa. Jännä! Ehkä siis voitaisiin ottaa jäätelötastingit kesäloman alkuun tänäkin vuonna.

♥ Myllätä pihaa! Meillä ei pitänyt eka olla mitään pihanlaittosuunnitelmia tälle kesälle, mutta sitten ostin sellaisen ilmatäytteisen porealtaan ja mies sai idean terassin laajentamisesta. Sitten onkin tullut 100 muuta terassiin liittyvää ideaa ja ehkä loppukesästä meillä on ihana terassi monilla eri toiminnoilla. Yritän olla kärsivällinen, mutta enpä silti malttaisi odottaa!

♥ Viettää aikaa omalla pihalla. Tykkään kyllä seikkailla eri paikoissa, mutta ihaninta on olla rennosti omalla pihalla. Silloin, kun on kuuma päivä ja lapset viihtyvät altaassa ja itse saa lipitellä jääteetä varjon alla. Tilaan siis kuumia kesäpäiviä!

♥ Käydä tietty huvipuistoissa, eläinpuistoissa ja muissa lasten toivomissa kesäkohteissa.

♥  Nauttia hitaista ja kiireettömistä aamuista. Tää on yksi mun kesän lemppariasioista! Rakastan hitaita ja pitkiä aamuja!

♥ Ostaa isompi ruokapöytä terassille! Meitä on tällä hetkellä kahdeksan ja terassin ruokapöytä on kyllä jäänyt meille aivan liian pieneksi. Kesällä on ihana syödä ulkona, joten uusi isompi pöytä on kyllä ostoslistalla.

♥ Käydä jossain uudessa kesäkohteessa. Lähialueiden kesäkohteet on luultavasti jo koluttu läpi, mutta muualla Suomessa on varmasti vaikka mitä meille uutta nähtävää.

♥ Retkeillä makkarapaketti repussa jollekin nuotiopaikalle, pyöräillä jäätelökioskille, uida järvessä (en minä, kääk!), valvoa kesäyössä (minä!), lukea kirjoja auringonpaisteessa, käydä piknikillä (vaikka omassa pihassa, hah), nukkua ulkona (ehkä…) ja kaikkea muuta kesäistä ja kivaa!

Ja hei, niitä kuumia kesäpäiviä odotellassa saa pukea tän ihanimman nahkatakin! Koodilla ANNIKARMAY23 saa -33% alea tilauksen kalleimmasta norm.hint. tuotteesta Ellokselta, eli koodi käy vaikka tähän takkiin! Sama koodi antaa myös -5% lisäalen alehinnoista. Suuntaa siis Ellokselle, jos kesävaatekaappi kaipaa vielä täydennystä. Koko valikoiman löydät täältä.

nahkatakki

Aurinkoista päivää!