KAKSI VIHREÄÄ MEKKOA

Sis. mainoslinkkejä

Kuka muu on odottanut näitä ihanan lämpöisiä päiviä, jolloin voi pukea vain mekon päälleen ja jättää sukkahousut kaappiin? Päivitin omaa mekkovalikoimaani näillä kahdella ihanalla vihreällä mekolla, joista toinen on arkikäyttöön ja toisella viipotan kesän juhlat läpi. Kumpi mekoista on sun lemppari?

Koodilla ANNIKARJUNE23 saat Ellokselta tilauksesi kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta -33% alen ja alennetuista hinnoista -5% lisäalen!

ellos alekoodi

Tämä mekko löytyi Elloksen ja Anna Kubelin yhteistyömallistosta. Ihastuin mekon rentoon ja kauniiseen malliin, hauskaan rypytettyyn materiaaliin (80% viskoosia) ja ihanaan utuisen vihreään sävyyn. Tää mekko oli päällä just niin ihana kuin olin kuvitellutkin! Mulla on mekko koossa 34/36 ja mun mielestä vastaa hyvin kokoaan (vastaa ehkä enemmän 36 kokoa).

Tää mekko on tällä hetkellä alessa ja koodilla ANNIKARJUNE23 saa alehinnoista -5% lisäalen!

ellos alekoodi

Kesän juhliin tarvitsin uuden mekon ja tämä Elloksen ja Linda-Marie Nilssonin yhteistyömallistosta löytynyt mekko oli ihana! Mulla on tämäkin mekko 34/36 kokoa ja tämäkin vastaa mun mielestä hyvin kokoaan. Materiaali on myös joustava, mikä on mukavaa. Tästä muuten löytyy kokoja aina 60 kokoon asti! Samaa mekkoa löytyy myös kauniina luonnonvalkoisena ja hetken pohdin näiden kahden värin välillä, mutta päädyin kyllä aika nopeasti tähän vihreään. Tosi ihana sävy!

Koodilla ANNIKARJUNE23 saat tilauksesi kalleimmasta norm.hintaisesta tuotteesta -33% alen, eli koodia voit käyttää vaikka tähän mekkoon!

Sellaiset ihanat mekot tällä kertaa ja koko Elloksen valikoiman löydät täältä.

Aurinkoista päivää!