MINECRAFT-SYNTTÄRIT HELPOSTI

Meillä vietettiin eilen kuopuksen 9-v kaverisynttäreitä. Olin etukäteen ajatellut näppärästi ulkoistavani kemut jonnekin kodin ulkopuolelle ja ehdotin lapselle kaikenlaista Hoplop-synttäreistä keilahallisynttäreihin. Ja kaikkeen oli sama vastaus, kotisynttärit olisivat parhaat.

Niinpä alettiin yhdessä suunnitella kotisynttäreitä, tällä kertaa Minecraft-teemalla. Googlailin vähän ideoita ja järjestin lopulta juhlat tosi helposti ja pienellä vaivalla! En keksinyt näihin oikeastaan mitään itse, vaan kopioin ideat iloisesti netistä! Löysin nimittäin hauskoja tulostettavia ruokakylttejä Minecraft-tyyliin, joten tehtäväksi jäi vain etsiä niihin sopivat tarjottavat.

minecraft juhlat

Minecraft-tarjottavat

Tulostettavat ruokakyltit löytyi täältä ja näitä meillä tarjoiltiin:

Raw Fish: suolakalat
Carrots: Miniporkkanat
Slime Balls: Viinirypäleet
Iron: Hopeapäällysteiset Fazermint-karkit
TNT: Mansikkalakut irtokarkkiosastolta
Sticks: Suolatikut
Dirt: Suklaavohvelikeksit
Cookies: Suklaakeksit
Beef: Mokkapalamunkit kaupan pakastealtaasta
Keeper Juice: Päärynälimu

Lisäksi tarjolla oli minipizzoja, karkkia ja sipisiä.

minecraft synttärit
minecraft synttärit
minecraft juhlat

En halunnut ostaa hirveästi mitään turhaa koristetta (mutta ostin vähän silti), joten ruokakylttien lisäksi teemaan löyhästi liittyvinä koristeina oli Minecraft-paperilautasia, vihreitä servettejä, vihreää serpentiiniä, musta viirinauha ja kolmen heliumpallon nippu (kaksi vihreää ja yksi musta pallo).

9-vuotiaan syntymäpäiviä oli mukava suunnitella lapsen kanssa yhdessä, sillä lapsella itsellään oli jo kivasti ideoita synttäreiden ohjelmanumeroiksi. Lapsi itse ideoi Kahoot-tietovisan, jonka kysymykset liittyivät kaikki jotenkin päivänsankariin. Lisäksi toiveissa oli ongintaa ja jonkinlaista aarteen etsintää. Tällä kertaa en tehnyt vihjeitä, joiden perässä aarretta jahdataan, vaan kerroin lapsille, että kotiin on joutunut 15 kappaletta supervaarallista TNT-räjähdettä ja ne on löydettävä, että juhlat voivat jatkua! Ja niin lapset innokkaasti etsivät räjähteitä, jotka siis olivat paperista leikattuja TNT-suikaleita. Kaikki räjähteet löytyivät ja vaara oli ohi, huh. Tosin joku kyllä kyseli, että eivätkö ne nyt räjähdä siinä pöydällä, jonne ne kerättiin. Hyvä huomio, ja räjähteet eliminoitiin lopullisesti ja lapset pääsivät rauhallisin mielin syömään herkkuja.

Sellaiset synttärit tällä kertaa ja seuraavia päästäänkin juhlimaan jo parin kuukauden päästä!

minecraft juhlat blogi

Kivaa päivää!