RAKENNUSLUPA JA JOTAIN PÖKERRYTTÄVÄN IHANAA!

Meillä on nyt rakennulupa talon laajentamista varten ja samalla saatiin jotain pökerryttävän ihanaa! Saatiin lupa vaaleanpunaiselle ulko-ovelle!

Olen aina ihastellut ulkomailla söpöjä pastellivärisiä taloja ja niistä koostuvia alueita. Meidän koti ja koko alue pysyy jatkossakin kaavamääräysten mukaisesti neutraalin harmaa-valkoisena, mutta laajennuksen valmistuttua meidän kodin sisääntulossa odottaa ilahduttava yllätys, söpö vaaleanpunainen ovi! Vähän kuin saataisiin pikkuinen palanen Notting Hilliä tänne meidän kotiin!

Rakastan tällaisia hassuja ja söpöjä yksityiskohtia. Värikästä ovea, leikkisää valaisinta, suloisen väristä astiasekamelskaa ja muita hymyn huulille nostattavia sisustusyksityiskohtia. Rakastan pastellivärejä sisustuksessa, mutta toisaalta pidän myös kovasti ihan vain siitä valkoisesta ja harmaastakin. Meidän kodin seinien yleisväri on neutraali harmaa ja vastoin kaikkia sisustusvinkkejä en tuo meidän kotiin väriä tekstiilien muodossa, vaan valitsen mieluiten valkoiset verhot. Mutta ripaus (joku muu toki voisi kuvata tätä muutoin kuin vain ripaukseksi) pastellisia yksityiskohtia siellä täällä ilahduttaa mua paljon.

Tuntuu kyllä todella uskomattomalta, että kuukausien pohdinnan, suunnittelun ja kaikenlaisen sekoilun jälkeen meidän kodin laajennusprojekti ihan oikeasti lähtee nyt käyntiin!

Ps. Ota myös Karkkipurkin Instagram seurantaan!

sisustusblogi

Kivaa viikkoa!