SE IHANIN PITKÄ UNTUVATAKKI & ALEKOODI

Sis. mainoslinkkejä

*edit edit edit: Tästä takista alkaa olla koot loppu, MUTTA vinkkailen nyt, että Elloksella on käynnissä Black Week, jossa tuotteita -20-70% alella (myös esim. Marimekkoa alessa!) ja kaikista alehinnoista saa -10% LISÄALEN koodilla KARKKIPURKKI10. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa valikoima ja hyödyntää myös tuo lisäalekoodi! Ellokselle pääset tästä.

*edit! Lokakuun koodi on vanhentunut, mutta nyt jaossa entistäkin parempi etu! Tämä takki on nimittäin nyt Super deal alessa -30% ja LISÄKSI saan jakaa teille -10% LISÄALEKOODIN, joka käy jo alennettuihin hintoihin! Koodi on KARKKIPURKKI10 ja se on voimassa marraskuun loppuun. Takin löydät täältä!

***

Tälle ihanimmalle pitkälle toppatakille on toivottu alekoodia ja ilokseni sain nyt sellaisen! Koodilla saa -33% alennusta Ellokselta tilauksen kalleimmasta tuotteesta, eli koodin voi käyttää vaikka juuri tähän untuvatakkiin. Koodi on ANNIKAKARKKIPURKKIOKT ja koodi antaa lisäksi -5% alen tuotteista, jotka ovat jo valmiiksi alehintaisia. (Tämä koodi ei siis enää voimassa, vaan nyt saat -10% lisäalen jo -30% alennuksessa olevasta takista koodilla KARKKIPURKKI10 ja takin löydät täältä!)

pitkä untuvatakki

Omani tilasin jo vuosia sitten, syksyllä 2019 ja takki on ollut jokaisen euron arvoinen. Tätä takkia olen käyttänyt kaikkein eniten kovilla pakkasilla, sillä takki on aivan supermukava ja ihanan lämmin. Sopii mainiosti niin leikkipuistossa seisoskeluun kuin kaupungilla kiertelyynkin. Loistava valinta myös silloin, kun asuna on esim. mekko ja sukkahousut tai tunika ja leggarit. Silloin jaloillekin kaipaa jotain lämmintä ja tämän takin sisällä on talven tuiskuilta suojassa. Tämä musta takki löytyy täältä ja samalla näet myös tämän syksyn uutuusvärit, kauniin sinisen ja vaalean.

Mulla on takista koko 34 ja olen 162 cm mittainen. Useimmiten käytän vaatteista kokoa 36, joten tämä takki on mielestäni vähän reilua mitoitusta, mutta toki riippuu myös siitä haluaako takin väljempänä, jolloin sinne mahtuu tarvittaessa vaikka kerroksia alle vai haluaako takkinsa vähän istuvammassa koossa. Tästä takista on joka syksy myyty suosituimmat koot nopeasti loppuun, mutta ainakin vielä tästä näyttää olevan hyvin kokoja jäljellä!

Vaikka takki onkin aivan superlämmin, ei tämä ole kuitenkaan sellainen älyttömän paksun ja topatun näköinen, vaan päällä mukavan kevyt ja takki päällä on helppo kulkea. Tästä aukeaa vetoketju myös alhaalta päin ja sivuissa on vetoketjuilla avattavat halkiot, jotka helpottavat liikkumista.

Alekoodi on siis ANNIKAKARKKIPURKKIOKT ja takin löydät täältä. *EDIT, uusi alekoodi on KARKKIPURKKI10 ja sillä saat -10% lisäalen jo valmiiksi -30% alehintaisesta takista!

untuvatakki

Mukavaa viikkoa!