UNTUVATAKKI KUIN VAAHTOKARKKI

Mainos: Ellos

Vähän kuin joululahjaksi itseltäni itselleni ostin tämän IHANAN vaaleanpunaisen untuvatakin. Olin tällaista jo jonkin aikaa etsinytkin, kunnes bongasin tämän Elloksen uutuuksista. Koodilla KARKKIPURKKIDEC saa tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen (ja sama koodi antaa -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista), joten päätin hyödyntää alekoodin ja tilasin takin. Sitten vaan jäin jännäämään, että olisiko takki livenä yhtä ihana kuin tuotekuvissa, mutta tämä olikin ehkä sata kertaa ihanampi! Ps. Tuo alekoodi käy myös useimpiin merkkituotteisiin!

untuvatakki

Vettä ja tuulta hylkivä superlämmin takki käy ominaisuuksien puolesta mainiosti myös ulkoiluun, mutta mä tilasin takin sellaiseksi siistimmäksi ”kaupunkitakiksi”. Samaa takkia löytyy myös mustana ja kermanvaaleana, mutta olin etsinyt nimenomaan jotain söpön väristä (eli vaaleanpunaista) takkia, joten halusin nimenomaan takin tässä sävyssä.

Mulla on useita muitakin Áhkká-merkin takkeja, joten tiedän, että laatu näissä on tosi hyvä. Mitoitus Áhkká-takeissa on mun mielestä melkolailla kokoaan vastaavaa tai hippasen reilua. Mä esim. käytän yleensä S-kokoa, mutta nämä Áhkka-takit on mulla kaikkia kokoa 34, eli yhtä kokoa pienempänä, mitä normaalisti käytän. Tämän takin löydät täältä.

Koodilla KARKKIPURKKIDEC saa tosiaan tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen, eli tästäkin untuvatakista lähtee aika mukava siivu hinnasta pois! Ja huom, alekoodi käy myös merkkituotteisiin! Esim. Marimekon tuotteita löytyy hyvä valikoima, joista osa on nyt valmiiksi alessa ja normaalihintaisiin voi hyödyntää tuota koodia. Marimekot löydät täältä.

Elloksella on myös talven alennusmyynnit jo käynnissä ja samalla koodilla saa alehinnoista -5% lisäalen. Kannattaa siis hyödyntää koodia, joka on vielä muutaman päivän, eli joulukuun loppuun asti voimassa! Aletuotteet löydät täältä.

vaaleanpunainen untuvatakki

Mukavia joulun välipäiviä!