TILATTIIN KEITTIÖ JA NYT VÄHÄN JÄNNITTÄÄ!

Olen haaveillut VUOSIA uudesta keittiöstä. Keittiö alkaa olla jo aika kulahtanut, joten remontille on vihdoin oikeaa tarvettakin. Huh.

Olin jo kauan tiennyt millaisen keittiön haluan. Sinne tulisi marmorikuvioinen taso, valkoiset sileät ovet, messinginväriset yksityiskohdat ja vaaleanpunainen välitila. Ei siis mitään muodikasta, vaan kaikkea söpöä ja ihanaa ja meidän kodin näköistä. Sitten lähdettiin katsomaan keittiömyymälöiden valikoimia ja sekosin hetkeksi kaikesta siitä tarjonnasta! Harmaat ovet alkoivat näyttää aika ihanille myös ja sileän oven sijaan olin jo päätymässä kehysoviin. Olin kyllä tosi pitkään suunnitellut keittiöstä tietynlaista ja mietin, että kannattaako suunnitelmia viime tipassa muuttaa. Niinpä palattiin takaisin sileisiin oviin ja pysyttiin samassa värimaailmassa.

Lopulta kuitenkin päädyttiin vaihtamaan värejä pikkuisen. Välitilasta ei tulisikaan vaaleanpunaista, kuten olin vuosia suunnitellut, vaan tilattiin ovet ihanassa puuterisen roosassa sävyssä. Juuri sellaista keittiötä ei kuitenkaan valmiina löytynyt (jännä! tai olisi sellaisen varmasti jostain saanut, mutta ei niistä muutamasta edullisemmasta liikkeestä joissa asioitiin), joten tilattiin vähän sellainen tee se itse -keittiö. Rungot, kodinkoneet ja mittatilaustaso Ikeasta, ovet sillä kauniilla kustomoidulla sävyllä A.S. Helsingöstä ja messinginvärinen Tapwellin hana oltiin ostettu jo aikaisemmin Black Friday alesta. Mielikuvissani keittiö on tietenkin aivan ihana, mutta ihan pikkuisen kyllä jännittää vastaako toteutus visioitani, hah.

keittiösuunnitelmat

Sellaisia remppasuunnitelmia täällä. Laajennusosan rakennus on hyvässä vauhdissa ja ensi kuussa varmasti on uusi keittiökin jo paikoillaan, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Ihanaa!

Kivaa viikkoa!