OLOHUONEEN PEHMEÄ JA IHANA MATTO

Mainos: Ellos

Me oltiin kaivattu jo jonkin aikaa uutta mattoa olohuoneeseen vanhan ja kuluneen ryijymaton tilalle. Maton olisi tietty oltava ihana, mutta pari muutakin vaatimusta meillä oli. Maton täytyisi olla iso, 200 x 300 cm kokoinen, että se näyttäisi kivalta meidän suuren sohvan kanssa, mutta maton täytyisi olla myös edullinen, mielellään 100-200 euroa.

Sitten löysin Ellokselta tosi kivan näköisen ja edullisen maton. Tämä isoin 200 x 300 cm koko maksoi vain 130 euroa ja koodilla KARKKIPURKKI33 saa tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alennuksen, joten matolle jäi hinnaksi alle 90 euroa! (Tästä matosta pienin koko 140 x 200 cm maksaa vain 50 euroa ja alen kanssa 33,5 euroa, joten todella edullisesta matosta on kyse!)

Mattoa oli kahta väriä, harmaata ja beigeä ja tilasin meille beigen maton. Sitten vaan jäin jännittämään miltä matto livenä näyttäisi ja kun matto saapui, se ylitti kaikki odotukset! Matto on aivan uskomattoman pehmeä! Sellainen silkinpehmeä, vähän kuin jokin ihana pörröinen viltti. En meinannut saada sormiani irti matosta, kun olisin vain halunnut silitellä sen silkkisen pehmeää pintaa.

matto

Superpehmoinen matto on aika ohut ja pehmeä myös pohjastaan. Tässä matossa ei siis ole sellaista jäykkää pohjaa, vaan koko matto on pehmeä. Tämä vähän mietitytti ensin, sillä pohdin pysyisikö tällainen matto lattiassa paikoillaan vai vaatisiko se alleen liukuestematon. Toisaalta meillä maton reuna tulee sohvan alle ja maton päällä on sohvapöytä, joten luulisi näin ainakin pysyvän hyvin. Mutta kun aloin avaamaan mattoa rullalta huomasin, että maton pohja itsessään on hieman kuminen, joten pehmeydestään huolimatta se todellakin pysyy hyvin paikoillaan! Meillä matto on joka tapauksessa osittain sohvan alla, mutta luulisin, että se pysyisi muutenkin hyvin paikoillaan kumisen pohjansa ansiosta.

iso matto

Seuraavaksi jäin miettimään miten IHANA tämä matto olisi meidän uudessa makuuhuoneessa! Sillä tavalla osittain sängyn alla, että aamulla herätessään saisi painaa varpaansa pehmoisen maton pintaan. Ai että, tällä matolla saisi kyllä ihanan ylellisen tunnelman makuuhuoneeseen.

En ole toistaiseksi kyllä malttanut ottaa mattoa pois olohuoneesta. Mietin vielä siirtyykö matto uuteen makuuhuoneeseen vai ostaisinko sinne vain samanlaisen, jolloin tämän voisi jättää olohuoneeseen. Lapset ovat niin ihastuneita tähän pehmeään mattoon, etten taida kyllä senkään takia malttaa ottaa mattoa olohuoneesta pois, hah!

Maton löydät täältä.

Koodilla KARKKIPURKKI33 saa tosiaan -33% alennuksen Ellokselta tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta ja sama koodi antaa myös -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista.

olohuoneen matto

Aurinkoista päivää!