SITTENKIN MUSTAVALKOISTA?

Olen nyt muutaman viikon ihastellut meidän uutta keittiötä. Se on juuri sellainen kuin olin vuosia haaveillut!

Olen kuitenkin alkanut epäröimään vaaleanpunaista värivalintaa. Ehkä neutraalimpi valkoinen olisi sittenkin ollut ajattomampi valinta. Jos oltaisiinkin valittu kaapit valkoisina ja pienesisustus esim. mustana, oltaisiin saatu ehkä tyylikkäämpi mustavalkoinen kokonaisuus.

Tällä hetkellä pohditaan laajennusosan värivalintoja ja ollaan päätymässä pitkien pohdintojen jälkeen mustavalkoiseen värimaailmaan. Ensin suunnitelmissa oli maalata meidän vanhempien makuuhuone vedenvihreällä, mutta tuon vaaleanpunaisen keittiön myötä huomattiin, että värikkyys alkaa jo kyllästyttämään. Nyt suunnitelmissa on maalta meidän uusi makuuhuone kokonaan valkoisella ja hankkia tekstiilit mustina tai mustavalkoisina.

Mietinnässä on nyt vielä keittiön kohtalo. Pohditaan maltetaanko vaihtaa uudet kaapit vain muutaman viikon jälkeen valkoisiksi, vai kokeiltaisiinko esimerkiksi kaappien tuunaamista DC-Fixillä. Myös muualle kotiin kaipaan mustavalkoisempaa ilmettä tällä hetkellä ällöttävien pastellisävyjen tilalle, mutta tämä on onneksi helposti korjattavissa, kun vähän heiluttelee sivellintä ja päivittää piensisustusesineet uuteen värittömämpään ilmeeseen sopiviksi.

Pian valmistuvaan laajennusosaan tein meille kauniin mustavalkoisen sisustussuunnitelman ja sen voit käydä kurkkaamassa täältä! Aika ihana vai mitä?

SISUSTUSBLOGI

Sellaisia aprill… köh, keväisen päivän sisustuspohdintoja täällä!