NAHKAA JA MINTTUA KEVÄTTAKEISSA

Sis. mainoslinkkejä

Vaikka eilen satoi LUNTA ja tänään taivaalta tihkuttaa vettä, alkaa mieli olla kuitenkin jo aika keväinen. Ihan kohta saa vaihtaa talvikengät tennareihin ja untuvatakin kevyeen kevättakkiin! (Ja toki moni on varmaan jo vaihtanutkin, mutta itse en ole ihan vielä tarjennut, hrrr…)

Sovittelin jo paria kevättakkia. Tämä nahkatakki löytyikin jo kaapistani ja on kyllä yksi lemppareista! Tästä löytyy edelleen pienempiä kokoja ja takki on myös hyvässä alessa tällä hetkellä.

nahkatakki

Sovittelin takkeja leveälahkeisten farkkujen kanssa ja täytyy kyllä nyt myöntää, että en ehkä sittenkään koe oloani kovin kotoisaksi tällaisissa housuissa. Nää on kyllä tosi ihanat, mutta jotenkin mulle tulee nämä jalassa aina vähän hassu olo. Taidan siis jatkossakin muina boomereina kiskoa pillifarkut jalkoihini.

Tän ihanan mintun takin tilasin tänä keväänä ja tässä on kyllä tosi ihana sävy! Tämäkin on tällä hetkellä alessa.

Ja hei koodilla ANNIKAHUHT24 saa -33% alen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta Ellokselta, joten kannattaa kurkata vaikka kevään uutuudet! Koodi käy esim. näihin Vansin tennareihin (näissä mun omissa tällainen vähän paksumpi pohja ja nää on kyllä tosi kivat!) tai lähes mihin vaan muuhun tuotteeseen. Ja noista jo valmiiksi alennetuista hinnoista saa -5% lisäalen! Ellokselle pääset tästä.

kevättakki minttu

Sellaisia takkisovitteluja tällaisena sateisena ja koleana kevätpäivänä. Kuvat on otettu meidän laajennusraksalla ja tuosta projektista lisää Instagramin puolella!

Kivaa päivää!