IHANIN NAHKATAKKI JA MUUTA KEVÄÄN ODOTTELUA

Sis. mainoslinkkejä

Tää kevät (tai kevään odotus!) on kyllä ollut pisin ikinä! Mutta jos nyt säätiedotuksiin uskaltaa luottaa, niin näyttää hyvin paljon siltä, että ensi viikolla VIHDOIN saadaan lämpöisemmät kelit. Se tietää siis sitä, että mäkin uskallan vaihtaa keveämpiin kevätvaatteisiin (palelen tosi herkästi ja edelleen iltalenkeille puen untuvatakin, hah!).

Mä tilasin tän nahkatakin Ellokselta viime keväänä ja tää on ollut kyllä ihana! Koodilla ANNIKAHUHT24 saa Ellokselta tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen (käy myös useisiin merkkituotteisiin!) ja sama koodi antaa -5% lisäalen jo alennetuista hinnoista. Tää nahkatakki esim. on normaalihintainen, eli kannattaa hyödyntää tuota koodia. Tästä takista tosin on koot vähissä, mutta jos oma koko vielä löytyy, niin kannattaa napata ennen kuin loppuvat kokonaan! Mulla on takista koko 36 ja vastaa mielestäni hyvin kokoaan.

nahkatakki

Jos tästä nahkatakista oli jo oma kokosi loppu, niin valikoimassa on kyllä valtavasti muitakin nahkatakkeja, ne löydät kaikki täältä. Ja toki tuo alekoodi käy muihinkin tuotteisiin, eli kannattaa hyödyntää jos vaikka kevään ja kesän tennarit on vielä hankkimatta.

Oon huomannut viihtyväni parhaiten tällaisissa oman näköisissäni asuissa. Yleensä siis jotain söpön väristä, ehkä mekkoa tai tunikaa, jalkaan tennarit jne. Sekunnin ajan meinasin innostua tällä hetkellä taas muodissa olevasta värianalyysistä, mutta sitten tajusin, ettei mun todellakaan kannata mennä sellaiseen. Olisi hirveää, jos siellä sanottaisiin, ettei vaikka pinkki sovi mulle ollenkaan, sillä kaappini on täynnä pinkkiä ja muitakin ihania värejä! En todellakaan haluaisi uusia vaatekaappiani jonkin analyysin takia ja lopulta varmaan vaan kulkisin leuka rinnassa tuijotellen pinkkiä mekkoani. Tai voisihan olla, että siellä juuri kerrottaisiin, että pinkki sopii mulle parhaiten, mutta en nyt halua ottaa mitään riskiä. Käytän siis jatkossakin vain omia lemppareitani!

nahkatakki

Tää voisi olla vaikka kiva vappuasu, mutta meillä ei ole kyllä MITÄÄN suunnitelmia vapuksi ja luulen, että ollaan vappuna vain kotona. Haetaan vähän serpentiiniä ja ilmapalloja, tehdään jotain kivaa vappuruokaa ja paistetaan ehkä munkkeja. Jotain tosi rentoa ja helppoa ja mukavaa ja rauhallista yhdessäoloa. Kesäkuulle on tosi kivoja suunnitelmia, mutta toukokuun ajattelin ottaa rennosti, siivota ja järjestellä kotia (en nyt sentään koko kuukautta!) ja tehdä rästihommia. Ja jos oikeasti saadaan aurinkoiset ja lämpöiset kevätpäivät tänne, niin ehkä laitetaan myös terassia kesäkuntoon!

Muista hyödyntää alekoodia ANNIKAHUHT24, jolla saa -33% alen tilauksen kalleimmasta norm. hint. tuotteesta Ellokselta. Koko valikoiman löydät täältä!

nahkatakki

Kivaa viikonloppua!