PÄIVÄN ASU – PITKÄSTÄ AIKAA!

Sis. mainoslinkkejä

Kuka vielä muistaa, kun mulla oli joskus tapana kuvailla tänne blogiin ”päivän asuja”? Eipä ole tullut aikoihin kuvailtua, eikä kyllä olisi tässä talven aikana ollut mitään kuvattavaakaan, sillä 90% ajasta mulla on ollut päällä mustat leggarit ja jokin niistä Noshin collegetunikoista, joita olen tilannut kolmessa eri värissä, hah.

Nyt tutkin vähän vaatekaappiani ja katselin millaisia keväisiä ja kesäisiä vaatteita siellä on ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa! Ehkä on aika nakata leggarit ja tunikat kaapin perälle ja inspiroitua oman vaatekaapin sisällöstä.

Tällä kertaa halusin antaa TAAS mahdollisuuden leveälahkeisille farkuille. Mulla on joku outo suhde näihin housuihin. Tykkään jotenkin näistä tosi paljon ja samaan aikaan mulla on vähän hassu olo nämä päällä. Vähän kuin olisin lähdössä johonkin naamiaisiin tai kuin olisin pukenut jonkun toisen ihmisen housut päälleni.

päivän asu

Tällä kertaa puin farkut Noshin hauskan mallisen paidan kanssa ja tämän paidan kanssa nää housut olikin aika kivat! Ehkä nämä housut olivatkin odottaneet vaan oikeanlaista yläosaa. Tuon paidan oon ostanut joskus talvella alesta ja tykkään siitä kyllä hurjan paljon.

tyyliblogi 40+

Vansin tennarit ostin tänä keväänä Ellokselta ja näistä on kyllä tullut jo ihan lempparit. Näitä Vansin tennareita meillä on ollut lapsilla, mutta mulla ei ole itselläni ollut koskaan ennen tätä mallia. Kuopuksella on vastaavat myös, joten voidaan nyt sitten yhdessä samistella, hah!

Ja hei, koodilla ANNIKATOU24 saa Ellokselta tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen, eli koodia voi käyttää vaikka näihin tennareihin, jolloin hinnasta lähtee ihan mukava siivu pois. Tennarit löytyy täältä ja koko valikoiman pääset kurkistamaan täältä.

asublogi

Tällaisia asukuvia tänään tälleen matalalla kynnyksellä kännykällä räpsittynä. Tää olikin aika hauskaa ja ehkäpä täällä blogissa nähdään jatkossakin taas asukuvia!

Aurinkoista päivää!