VIHREÄ PITSIMEKKO ARKEEN JA JUHLAAN!

Sis. mainoslinkkejä

Sain VIHDOIN järjesteltyä niin omani kuin lastenkin vaatekaapit kesäkuntoon. Odotan kyllä kovasti, että laajennus valmistuu ja päästään muuttamaan meidän uuteen makuuhuoneeseen, jonne tulee meille vanhemmille oma vaatehuone. Oispa ihanaa päästä jo järjestelemään sitä!

Nyt kuitenkin järjestelin niitä paria vaatekaappia, jotka meidän tän hetkisestä makuuhuoneesta löytyy. Viikkasin neuleet ja ne lemppareimmat collegetunikat (huh, käytin niitä talvella aivan liikaa!) pois näkyviltä ja otin esiin kesään sopivia vaatteita. Mekkoja, parit shortsit, lyhythihaisia paitoja ja muutamat kesäiset housut.

Tän ihanan vihreän pitsimekon ostin viime kesänä. Käytin tätä mm. kummipoikani ristiäisissä, mutta tälle kesälle ei taidakaan osua mitään juhlia. Niinpä sovittelin mekkoa sukkahousujen ja tennareiden kanssa ja mietin, että miksei tätä mekkoa voisi käyttää ihan arkikäytössäkin!

Tätä samaa mekkoa on myös vaaleana (tosi ihana sekin!) ja mekosta löytyy tosi iso kokoskaala aina 34/36 koosta 58/60 kokoon saakka. Kangas on myös joustavaa, eli tämä on myös tosi mukavan tuntuinen päällä. Tää mekko on just nyt alessa ja koodilla ANNIKATOU24 saa -5% lisäalen alehinnoista. Samalla koodilla saa Ellokselta tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -33% alen, joten kannattaa hyödyntää, jos on vaikka uudelle uikkarille, sandaaleille tai muille kesäkamppeille tarvetta. Mä tarvitsisin jotkut ihanat hulmuavat kesähousut, mutta juuri sopivia en ole kyllä vielä onnistunut löytämään.

mekko blogi

Alla vielä muutamia mun mekkosuosikkeja, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa koko valikoima Ellokselta, sillä näitä oli ihan hurjan paljon! Koko valikoima löytyy täältä ja muista hyödyntää koodia ANNIKATOU24!

mekkoja blogi

Pinkki mekko // Vaalea pitsimekko // Valkoinen pitkä mekko // Vihreä mekko // Keltainen maximekko

Kivaa päivää!