Kevät o-hoi

Aamutoimien jälkeen pakkasin koko sirkuksen autoon, tarkoituksena viedä koiralauma trimmattavaksi. Perillä meitä odotti hieman hämmästynyt trimmaaja ”öö, ootko trimmiin tulossa… mutta justiinhan te olitte.. teidän aika on vasta kolmen viikon päästä!” Jaa on vai! :D

No, kieltämättä eilen koiria trimmausta varten kammatessa mietinkin, että onpas ne tällä kertaa aikas siistissä kunnossa näin juuri ennen trimmausta… 

Ehkäpä kunnon yöunet tekisi terää ;) Niin, viime yönä ei taas nukuttu meillä ihan koko yötä putkeen, eikä se aamukaan tainnut vielä kaikkein kirkkaimmillaan sarastaa kun herätys tuli.

Aamuinen hengityksenkin salpaava pakkanen onneksi lauhtui päivän mittaan, ja koirien lenkityksen jälkeen jäätiin vielä ulos leikkimään.

Alkaa muuten toppahaalarin lahkeista pituus loppumaan! Syksyllä poika olisi hukkunut 86cm haalariin, joten päädyttiin 80 senttiseen, joka onkin palvellut hyvin läpi talven. Ja kyllähän tuo vielä jotenkuten menee, varsinkin kun kengissä on korkeat varret.

Mutta kevät o-hoi, tule jo!