Mehujehu

Muutama päivä sitten posti toi odotetun paketin, kun tilaamani mehujehut saapuivat.

Bongasin joskus netistä nuo muoviset pillimehupurkin pidikkeet, ja ne jäivät silloin mieleen, vaikkei vielä meille ajankohtaisia olleetkaan.

Sittemmin pillimehut ovat päätyneet meidänkin varusteisiin, eikä oo ihan yksi tai kaksi kertaa, kun kahvilassa on puristettu pillimehut syliin (ja joskus äitinkin syliin…) tai mumman luona truutattu pillismoothiet kangaspäällysteiselle keittiöntuolille. Niinpä näpyttelin mehujehusetin tilaukseen. (Heti kerralla kolme, sillä se sattuu olemaan minimitilaus mitä noita voi kerralla tilata)

Ainut huono puoli on, että mehujehua on vain yhtä kokoa, mallia grandipurkki, kun taas lähes jokaisessa kahvilassa suositaan kapeampaa ja korkeampaa trippimehua. Tokihan mukanaan voi kantaa omaa mehua, mutta en oikein tiedä kuinka kahviloissa suhtautuvat omiin eväisiin… Toisaalta, onkohan se niin tarkkaa näiden pikkuihmisten kohdalla?

En kyllä usko, että omasta kassista kaivettu välipalaksi juotu smoothie aiheuttaa pahennusta, jos äiti ja issee samaan aikaan herkuttelevat ostamillaan kahveilla ja pullilla. Varsinkaan, jos vastaavia ei ole kahvilan omassa valikoimassa myynnissä.

Heti piti testata kaapista löytyvällä smoothiella, ja hyvinhän se maistui. Eikä tullut sotkua! :)