Yrttihommia

Tämmöinen helppo ja nopea askarteluhommeli, jonka joku muu tekisi varmasti päivässä (tai minuuteissa + maalin kuivumisajat..) mutta mulla kestikin sitten varmaan viikon päivät. 

Mutta kun joka päivä (tai ainakin silloin tällöin) ehtii tehdä minuutin tai pari, niin joskus tulee valmista…

Tarkoitus siis oli maalata tylsät saviruukut pirteämmällä pinkillä, ja sen jälkeen tehdä niihin etiketit liitutaulumaalilla. Tämän jälkeen suunnitelmissa oli kasvattaa näissä purkeissa yrttejä, siemeniäkin jo ostin, mutta… Kärsimättömyys vei jälleen voiton, ja valmiit yrtit nappasin Lidlin heviosastolta. Hirveen kätevää vai mitä ;)

Tällä kertaa muuten maalasin liitutaulumaalin ihan siveltimellä purkkiin, ja toimi oikein hyvin. Näihin lasipurkkeihin ei olisi voinut ajatellakkaan sivellintä, sen verran huonosti maali niihin tarttui, sen sijaan sienellä tuputtelemalla toimi niissäkin oikein hyvin.

Vaikka basilikaa saa kyllä ihan ympäri vuoden, niin jotenkin se tuoksuu ihan kesältä! Ehkäpä se on meillä yleensä kesäisin kovassa käytössä ja siksi siitä tulee kesä mieleen.