Banana Milkshake & Red Wine

Ei sentään samaan aikaan kuitenkaan… ;)

Meillä on tiedossa kaikkea kivaa viikonlopulle. Meille tuli tänään pari kappaletta koirienhoitajia, tai oikeastaan koiranhoitaja sekä apulaiskoiranhoitaja ;) (Kiitos N ja S) ja me suunnataan muualle viikonlopun viettoon. Ihan tosi tosi kiva päästä vähän kotoa pois, edes pariksi päiväksi.

Sunnuntaina olisi tarkoitus käydä lapsimessuilla, onkos muita messuille menijöitä?

Mulla kävi hassu tuuri alkuviikosta, kun surffailin blogilistalle, ja huomasin siinä etusivulla ylimmäisenä otsikon ”Liput lapsimessuille!”. Klikkasin itseni blogiin, jossa nopeimmalle oli tarjolla kaksi messulippua, ja sain napattua ne meille. Mieluummin sen lippujen hinnassa säästetyn 32 euroa käytän joihinkin ostoksiin, kuin pelkkään sisäänpääsyyn. Kiitos vielä Enkkua-blogiin lipuista :)

Kokkailin tänään pari pellillistä pizzaa, ja jälkkäriksi meillä oli pitkästä aikaa banaanipirtelöä. Viime banaanipirtelökerrasta on varmasti useampi vuosi! Tällä herkuteltiin silloin kun olin pieni, joten pitihän Veikonkin päästä tätä nostalgiaherkkua maistamaan :D

Kaapit on täytetty herkuilla, ja ihan sattumalta.. löytyy myös porkkanapiirakka-ainekset. N tekee maailman parasta porkkanapiirakkaa, joten ei yhtään haittaisi jos täälä semmoinen odottaisi kun palataan kotiin ;)
Nyt me pakkaudutaan autoon, ja suunnataan viikonlopun viettoon, jonka ajattelin aloittaa parilla lasillisella punaviiniä ruuan kanssa :)

Viikonlopulle on pari postausta odottamassa, palaillaan viikonlopun tunnelmiin sitten ensi viikolla :)

Kivaa viikonloppua!