Juhannuksena

Me ollaan vietetty juhannuksia välillä mökkeillen, usein vaan ihan kotosallakin. 

Tämä meidän koti, vanha rintamamiestalo rauhallisen päättyvän kadun varrella, on vähän itsessään niinkuin mökillä asuisi, vain järvi puuttuu ;)

Mitään suunnitelmia ei tällekään juhannukselle ollut, mutta aikas ex-tempore otettiinkin varaslähtö jussin viettoon jo torstaina, hypättiin Veikon kanssa autoon ja hurautettiin mökille mummia ja kummitätiä sekä muuta porukkaa katsomaan.

Pikaiseen minireissuun saatiin mahtumaan paljon ulkoilua, pikkuisen onkimista ja ihan liikaa pullan syöntiä :D Niin ja aikas monta pysähdystä menomatkalla, kun yksi yliväsynyt takapenkkiläinen keksi miten ketkuttaa palkki-istuimesta palkki irti…

Yksi yö mökillä on ihan riittävästi mulle, joten juhannusaattona lämmiteltiin saunaa jo omassa kodissa.

Nyt ajateltiin tehdä pieni retki maatilan eläimiä katsomaan tuohon ihan meidän lähelle.
Sen kummempia suunnitelmia ei tälle(kään) päivälle ole. Jos nyt ei ihan sateeksi muutu (niinkuin vähän näyttäisi..) ja kunhan saadaan kaveriporukan kanssa mökkijuhannusta viettänyt issee kotiin, niin ehkä keksitään lisää ulkoiluhommia vielä tälle juhannukselle :)

Aurinkoista juhannusta!