Ilola

Meillä oli Veikon kanssa melkoisen touhun täyteinen juhannuspäivä, ensimmäisenä retkikohteena oli eläinten katselu Ilolassa.


Ilola on maatilamatkailupaikka, jossa pääsee katsomaan maatilan eläimiä, ja on sielä kahvio, ravintola ja majoitustakin. Juhliakin sielä voi järjestää, ja harrastaa ratsastusta.

Me käytiin nyt ihan vain niitä eläimiä katsomassa. Lampaita ja pupuja sai syöttääkin, ja kovasti olisi taaperon mieli tehnytkin, mutta tällä kertaa jänskätti sen verran ettei ihan uskaltanut ;)

Vaikka Ilola on niin kätevästi vain muutaman kilsan päässä meidän kotoa, niin ei olla käyty sielä kuin kerran aikaisemmin, viime kesänä. Jotenkin paikka on ehkä vähän, noh… resuinen. Katseltiin jo viime kesänä, että taitaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt tuo paikka. Ainakin moneen muuhun vastaavaan paikkaan verrattuna vähän paikat repsottaa ;)

Kun eläimet oli kierrelty ja katseltu, jäätiin vielä hetkeksi leikkimään alueen leikkipaikkaan.

Pikkuhiljaa alkoi aamupäivän pilvinen ja sadetta enteilevä sää muuttua aurinkoiseksi ja helteiseksi, ja ajattelin että lähdettäisiin välillä kotiin vaihtamaan kesäisempää vaatetta, vähän välipalaa haukkaamaan ja koiria lenkittämään.

 Jos omaan silmään tuola oli vähän paikat ränsistyneet, niin taaperolle oli kyllä elämys taattu, eikä toinen olisi malttanut lähteä pois ollenkaan. Semmoisia itkupotkuraivareita ei ole meillä ennen nähty, kun yritin saada pikkumiestä autoon istumaan! :D

Toki on ennenkin protestoitu leikkipuistoista kotiinlähtöä, mutta yleensä harmitus on unohtunut kun ollaan porteista ulos astuttu. Tää nyt meinasi ottaa vähän kovemmalle tällä kertaa ;) Vai tekeeköhän se uhma tuhma nyt vain tuloaan… Ou nou! :D

Semmoinen pikkuretki lähistölle juhannuspäivänä. Kotiin lähdettiin väsyneen ja kiukkuisen pikkumiehen kanssa, auto täynnä kärpäsiä! :D

Pojalle tuli onneksi parempi mieli jo alkumatkasta, ja viimeistään harmitus unohtui myöhemmin päivällä uimarannalla ;)

Onko teillä ollut kiva juhannus?