Kesän idyllisin pizzapaikka

Juhannuspäivänä tehtiin Ilolan lisäksi pari muutakin retkeä. Napattiin hiekkalapio ja ämpäri, sekä uikkaripuku ja pyyhe mukaan ja ajeltiin Seikkailupuistoon leikkimään ja rannalle lutraamaan. 

Puolentunnin pulikoinnin ja pillimehutauon jälkeen kuivateltiin ja puettiin, ja kulutettiin vielä toinen puolituntinen Seikkailupuiston puolella.

Nälkäkin alkoi jo päivän ulkoiluista olla, mutta kun ruokainspis on loistanut poissaolollaan jo jonkin aikaa, ajateltiin etsiä masun täytettä muualta kuin kotikeittiöstä.

Ainut vaan, ettei juhannuspäivänä kovin moni paikka tuntunut olevan auki, kriteerinä kun vielä oli, että saisi syödä ulkona. Mutta onneksi muistin ihanan Pizzeria Makasiinin, jossa ollaan kerran aikaisemmin käyty, muistaakseni viime kesänä!

Isseekin oli jo palannut jussin vietosta kotiin, joten koukattiin kodin kautta ja ajeltiin Vesilahteen.

Vaikka en ole mikään pizzan suurin ystävä, niin tuo paikka on kyllä niin ihana, että sinne on ilo mennä pizzaa puputtamaan. Pizzeria on vanhassa rakennuksessa, jossa samassa on myös pikkuinen lahjatavaramyymälä. Rakennuksen sisällä on pöytiä joissa ruokailla, mutta idyllinen pihapiiri houkuttelee jäämään ulos syömään.

Myös palvelu on molemmilla kerroilla ollut niin hyvää ja ystävällistä, että pelkän palvelun takiakin paikkaa voi suositella!

Jälkkäriksi otettiin jätskiä, joka oli mun kesän eka! :D Niin perso makealle kuin olenkin, niin en ole kyllä jätskinkään suurin ystävä… Tai oikeastaan en pidä niistä tiiliskivijätskeistä, joita jätskikojuissa yleensä myydään. Kermaiset, kuohkeat jätskit sattumilla on sitten asia erikseen ;)

Nämä olikin onneksi Carte d’or jätskejä, eli juuri sellaisia kermaisia ja kuohkeita ;)

Hauska idea tarjoilla jätksi perinteisen kipon sijaan vanhasta posliinikupista!

Jos vaan satutte joskus ajelemaan Vesilahdella, niin suosittelen poikkemaan! Tai vaikka ette sattuisikaan, niin ehkä kannattaa tehdä pieni kesäretki pizzalle :)

Paljon on tullut höpistyä juhannuksen vietosta viime päivinä, ja yksi juttu on vielä tulossakin… Ehkäpä väliin kuitenkin kurkistus meidän alesaaliiseen, jos vaan ehdin pussin sisällöt kuvata ;)

Ihanaa uutta viikkoa!