Chocolate Bear

Vaikka ulkona on viime päivät ollutkin hiostavan kuuma, niin tätä nalleneuletakkia oli sen verran päällä käytettävä että saatiin räpsittyä asukuvat tästä ihanuudesta! :D

Neuletakin tilasin Bodenilta jokin aika sitten, baby osastolta jossa koot on 0-3 vuotiaille. Veikolle otin 2-3 vuotiaiden koon, ja oikein hyvältä koko vaikuttaa. Sopivan reilu, että on kasvunvaraa, mutta kuitenkin tarpeeksi sopiva jo heti pidettäväksi.

Yllä olevassa kuvassa nuo MiniMintiltä saadut ihanat Bisgaardin nilkkurit näkyvät vähän paremmin. Tuosta kuvasta saanee selkoa varrestakin, jossa tosiaan molemmin puolin kuminauhakohdat helpottamassa nilkkurien jalkaan laittoa :)

Neuletakki: Boden

Farkut: Name It

Kengät: Bisgaard

Semmoinen nallukka tähän väliin, nyt palailen takaisin muuttolaatikkokaaokseen! :D

Ihanaa viikonloppua!