Tänään on bileet, kaikki sileeks

Tänään on MUN päivä! Täytän yhdeksän vuotta!

Olen siis Vuokko, westielauman toiseksi nuorin neitokainen.

Ikäkriisistä näin synttäripäivänä ei ole kyllä tietoakaan! 

Henkisesti olenkin kyllä ihan pentu vielä, samaa mieltä on muuten emäntäkin! Ja ikähän on vain numeroita ja mitä näitä nyt on…

Synttäripäivän aloitin lenkkeilemällä ihanassa kirpakassa pakkasaamussa. Ja tietty sitä ennen sain synttäriaamiaisen, tuota samaista alla näkyvää kakkua, jolla herkuttelin jo eilen!

Lenkin jälkeen emäntä räpsi musta vähän synttärikuvia, ja palkkioksi taidoikkaista poseerauksista sain herkkuja. Tietty. Kuivattua ankkaa ja kanan maksaa, voi pojat ne on namia!

Ajattelin ottaa tänään ihan rennosti, lepäilen sohvan selkänojalla ja katselen ikkunasta maailman menoa. Ja herkutella kyllä aijon vielä lisää, sanoi emäntä mitä sanoi! Vaikka kyllä se taitaa olla onneksi samaa mieltä :)

Ohjelmaan kuuluu myös ulkoilua, ehkäpä otan pikkuspurtin jänisten perään, näin synttäreitten kunniaksi! (tästä ette muuten hiisku tuolle emännälle mitään!) Tänään on bileet, kaikki sileeks… :D

Alla vielä esittelen teille tuon laumani, eli vasemmalla MINÄ! Oikealla on äitini Vappu, alla vasemmalla meidän The Boss Topi, sekä oikealla alhaalla meidän juniori, Vieno.

Pitäkäähän tekin oikein kiva päivä tänään!

Pus, moi, hau!!


♡:lla Vuokko