In my bag…

Sain Susannalta Huvikumpu Living -blogista hauskan haasteen, ”Mitä laukkusi sisältää”.
Blogissani ei ollakaan vielä koskaan kurkattu laukun sisälle, joten tässäpä tämä, pöydälle kipattuna :D

Mukana kulkee aina lompakko, joka nyt kyllä valitettavasti elelee viimeisiä aikojaan ja saa väistyä uuden tieltä, kunhan sopiva ensin osuu vastaan. Myös pieni meikkipussi asustaa laukussa, ja on näköjään syönyt huulituotteen jos toisenkin… Kahdella huulirasvalla, huultenrajauskynällä, huulipunalla ja kolmella huulikiillolla luulisi huulten pysyvän edustuskunnossa ;) Edellyttäen tietty, että näitä muistaisi joskus käyttää! :D

Vaippaa, kosteuspyyhepakettia, infoband-ranneketta, pikkusia rusina-askeja… Kovasti on laukun sisältö muokkaantunut lapsen myötä ;D
Tällä kertaa laukusta löytyi myös Terveystalolta tullut kirje, sekä lapsen neuvolakortti.
Nenäliinapakettien ja epämääräisten kahvilaservettinippujen lisäksi laukun pohjalta löytyy aina kuittimyttyjä. Avaimet sen sijaan asustavat aina avainkaapissa, ja matkaavat laukussa vain kun olen jossain menossa. Kännykkä on kasvanut käteen kiinni, joten siksi sitäkään ei laukussa näy… Ai niin, kamera on myös laukussa aina, ellei ole kädessä, kuten näitä kuvia ottaessa ;)

Mulla on ollut nyt joku ihmeen kiirekiirekiire-hommeli, enkä ole ehtinyt edes muiden blogeja lukea, kuin pikaisella vilkaisulla, saati kommentoida. Samasta syystä skippaan nyt haastamiset erikseen, mutta napatkaa ihmeessä tästä haaste, ja näyttäkää mitä teidän laukusta löytyy! :)

Mtäs sinun laukkusi sisältää..?