HYVÄÄ UUTTA VUOTTA & ARVONTAMUISTUTUS!

Tulin vain pikaisesti toivottamaan teille kaikille mitä parhainta uutta vuotta!

Meillä on ihan perinteistä, mutta sitäkin mukavampaa ohjelmaa tälle päivälle tiedossa. Illalla rakettihommia koko perheen kesken, ja myöhemmin kuohuvaa kahden kesken. Ja terriereilauma lenkitetään tietenkin hyvissä ajoin ennen rakettien pauketta, vaikka koirulit eivät onneksi raketteja pelkääkkään.

Nyt kuitenkin kiiruhdetaan vuoden viimeistä kertaa arkisille asioille, käydään muunmuassa ostamassa adapteri ensi viikolla koittavalle matkalle. Kiitos vaan isälleni tästä vinkistä, olisi taas ollut iPhone-addikti pulassa tyhjyyttä piippaavan akun kanssa jos tähänkään ei olisi tullut varauduttua! :D

Niin ja muistakaa käydä osallistumassa Pentik-arvontaan, vielä tänään ehtii mukaan!

Hyvää uutta vuotta!