VUOSI 2014

Nyt ei enää muistella vanhoja, vaan otetaan katsaus tulevaan! Mulla ei ole tapana tehdä mitään uuden vuoden lupauksia, mutta tämmöisiä suunnitelmia on tosi kiva tehdä, varsinkin kun rakastan tehdä kaikenlaisia listoja!

Vuoden 2014 matkat

Tältä vuodelta odotan kivaa matkustusvuotta, eikä tämä kovin huonosti kyllä näytä alkavan, kun ensi viikolla suunnataan Floridaan!

Suunnitelmissa olisi myös rentoiluviikko Kreetan auringon alle Veikon N & P kummien kanssa. Me ei oikein olla valmismatkatyyppejä, mutta nyt tuntuu, että kevääseen voisi sopia paremmin kuin hyvin todellinen rentoiluloma all inclusive paketilla, jolloin ainoa huolenaihe olisi jaksaako altaan reunalta kömpiä syömään nyt vai vasta hetken päästä… Meidän reissut meinaa olla aina melkoista actionia aamusta iltaan, joten tämmöinen olisi kyllä kivaa vaihtelua.

Toinen reissu kesälle olisi muutaman päivän visiitti Lontooseen, ja samalla Pipsa Possu maailmaan!

Veikko löysi jokunen aika sitten mun ”matkustuslaatikosta” vanhan Royal Ascotin esitteen (joo, mulla on tapana säilöä kaikkia vanhoja pääsylippuja yms hyödyllistä…) jossa komeili Pipsa Possu kolleegoineen, ja siitäkös pikkuinen Pipsa Possu fani riemastui. Royal Ascotissa oli jonain päivänä ollut satuhahmokulkue, ja siitähän se ajatus sitten lähti… Guuglettelin löytyisikö Pipsa Possun kotimaasta jotain aiheeseen liittyvää matkustuskohdetta ja bingo, Pipsa Possu maailma on ihan bussimatkan päässä Lontoosta!

Näiden lisäksi sitten pikkuretket sukulaisia katsomaan. Viime vuonna oli suunnitelmissa pari visiittiä Tukholmaan Veikon kanssa vaaria ja enoja tapaamaan, mutta käytiinkin lopulta vain kerran keväällä. Jospa tänä vuonna se kaksi reissua myös toteutusi! Myös lappiin N & P kummien luo suunniteltiin viime syksylle reissua, joka kaiken muuttohässäkän keskellä jäi tekemättä, joten lapin reissukin olisi tämän vuoden suunnitelmissa.

Että aikas kivalta kuulostaa, toivotaan kovasti että nämä kaikki myös saadaan toteutettua! :)

Muuta vuodelle 2014

Haluaisin panostaa vähän enemmän itseeni, eikä se varmaankaan tule olemaan kovin vaikeaa, jos katsotaan viime vuoteen :D 

Joulun jälkeen kävin laittamassa ripset taas vuoden tauon jälkeen, ja niin kivat ja helpot nämä on, että näitä haluaisin kyllä ylläpitää tänä vuonna.

Voisihan sitä tietenkin myös ruokailutottumuksia vähän tarkistaa ja koittaa panostaa enemmän terveellisiin juttuihin, ja liikunnan lisääminen ei pitäisi viime vuotiseen verrattuna olla edes vaikeaa… ;)

Kodin sisustelua jatketaan ihan varmasti, hiljalleen jaksamisen ja lompakon tilanteen mukaan. Tällä hetkellä mennään vierashuoneessa, jossa pitäisi vielä viimeistellä tapetin reunaa, laittaa verhoa ja muuta pientä ja sitten päästäänkin pikkuhiljaa kohti työhuonetta ja makkaria! :) 

Veikko jatkaa tänäkin vuonna kerhossa parina päivänä viikossa, ja jossain vaiheessa katsellaan jotain uutta harrastusta muskarin tilalle. Muskari me lopetettiin, kun siitä lapsi ei enää täällä uudella paikkakunnalla ja uudessa paikassa innostunut.

Syksyllä kun poika täyttää kolme vuotta, voisi olla sopiva aika jollekin mukavalle uudelle harrastukselle :)

Haluaisin myös tänä vuonna saada vähän enemmän aikaa terrierilaumalle. Herätellä jotain vanhoja harrastuksia henkiin, ja tehdä koirien kanssa muutakin kuin lenkkeillä. Tavoitteena olisi myös käydä välillä lenkillä meidän vanhoilla lenkkimestoilla sikäläisten lenkkikaverien kanssa, mikä valitettavasti on jäänyt lähes kokonaan muuton myötä.

Ei siis mitään suurta ja mullistavaa tälle vuodelle vaan pieniä kivoja arkisia asioita. Uskoisin, että tästä vuodesta tulee kuitenkin tosi kiva, eihän siitä muutakaan voi tällä kokoonpanolla tulla! :D

Tähän postaukseen on varmasti kiva palata vuoden päästä ja katsoa menikö se vuosi yhtään tähän malliin.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on tälle vuodelle?