KYSY, TOIVO, LINKKAA

Mulla ei ole ikinä ollut täällä blogissa kysymyspostausta, mutta ajattelin, että nyt olisi mahdollista esittää niitä kiperiä kysymyksiä, vaikkapa lempiväristäni (jos ei muuta tule mieleen, toisaalta tämä tuskin on jäänyt kenellekään epäselväksi…) tai muusta mieltä askarruttavasta asiasta.

Ja jos teillä on postaustoiveita, niin niitäkin saa ehdottaa nyt samalla! 

Koska uutta luettavaakin on aina kiva löytää, niin tähän voitte linkata myös omia blogejanne! Vaikka me oltaisiinkin jo ”vanhoja tuttuja” niin voit jättää linkin silti, niin joku muu voi sen bongata kommenttiboxista.

Aikaa kysymyksille ja toiveille on maanantai-iltaan asti, ja jos kysymyksiä tai toiveita on tänne ilmaantunut, niin siinäpä on mulle kivaa ajankulua lentomatkalle :) 

Linkkaamiseen vielä pieni vinkki, nimittäin seuraavalla koodinpätkällä saat blogiosoitteesi klikattavaksi linkiksi kommenttiboxiin pitkän url-litanjan sijaan ;)

<a href=”http://…”>tekstisi</a> eli tuohon sitaattien väliin, http://… kohtaan syötät blogisi osoitteen, ja tuon tekstisi kohdan korvaat sillä tekstillä jonka haluat kommenttiboxissa lukevan, joka on sitten se linkki :) (Jos katsot esikatselusta ennen kommentin julkaisua, niin koodia ei näy jos kaikki on mennyt oikein, vaan koodin tilalla on tekemäsi linkki)

Mukavaa viikonloppua!