DOWNTOWN DISNEY

Ei taidettu sittenkään saada vielä tarpeeksemme disneymeiningistä, sillä tänään ajeltiin vielä Downtown Disneyyn jätskille. Jos tuolla Downtown Disneyssä on maailman suurin Disney store, niin ei nuo jätskiannoksetkaan aivan pienimmästä päästä olleet… Onneksi otin annoksen Veikon kanssa puoliksi (niinkuin lähes jokaisen ruuan täällä muutenkin…), mutta tuosta olisi varmasti riittänyt kokonaiselle joukkueelle, tai ainakin me kaksin jaksettiin lusikoida ehkä puolikkaan annoksen verran :D

Downtown Disney on viihdealue, jonne pääsee ilmaiseksi. Se on jaettu eri osiin, joista löytyvät niin lukuisat kaupat, kahvilat, ravintolat kuin aikuiseen makuun illanviettopaikatkin. Myös monenlaista esitystä on mahdollista päästä seuraamaan, alueelta löytyy mm. Cirque du Soleil.

Kun teemapuistot menevät illalla kiinni, jatkuu Downtown Disneyssä meno yömyöhään.

Me tehtiin nyt jätskireissulla näppärästi muutamat matkamuisto-ostokset samalla, Magic Kingdomissa kun aika kului ihan muuhun kuin shoppailuun.

Huomenna otetaankin nokka kohti Tampaa, kun miehet suuntaavat sinne NHL-peliin ja me Veikon ja siskoni kanssa lähdetään samaan kaupunkiin omiin menoihimme.

Mukavaa viikonloppua!