PÄIVÄ TAMPASSA

Aamulla käännettiin auton nokka kohti Tampaa ja suunnattiin Meksikonlahden rannalle, Treasure Islandille. Perillä meitä odotti aivan upea valkoinen hiekkaranta, joka jatkui silmän kantamattomiin. Ihana valkoinen hiekka oli täynnä pieniä simpukankuoria, joita Veikko innoissaan keräili hupparin taskuun. Vaikka ilma oli tänään aika viileä ja tuuli melko jäätävää, niin silti rannalla oli mukava kävellä ja ihailla maisemia. Voin vain kuvitella miten ihana tuolla olisi viettää päivää kunnon rantakeleillä!

Rantavisiitin jälkeen nakattiin miehet NHL-peliin ja me Veikon ja siskoni kanssa jatkettiin matkaa läheiseen Tampa’s Lowry Park Zoohon.

Eläintarha olikin melkoisen iso, alue oli jaoiteltu eri osiin, joista löytyi mm. Afrikkaa, Aasiaa, Austraaliaa, iso rakennus jossa lintuja lenteli vapaana, kotieläinaluetta, Manaatit ja muut vesieläimet ym…

Kun me bongattiin Afrikka-alueelta safariajelu, niin innoissamme tietenkin hypättiin kyytiin, mutta ei ajelu kyllä ihan Disneyn Animal Kingdomin safariajelun veroinen ollut… tai edes sinne päinkään :D

Vähän kökkö safariajelu kyllä unohtui samantien, kun lähdettiin samoja eläimiä katselemaan kävellen ja päästiin ruokkimaan kirahvia!

Kirahvin ruokkiminen oli kyllä meille eläintarhassa kävijöille päivän kohokohta, mutta ihan huippua oli myös wallabi-aitauksessa vierailu, ja maailman suloisimmat ”minipingviinit”, jotka olivat Afrikan Pingviinejä. Mangusteja oltaisiin myös jaksettu ihastella vaikka kuinka kauan…

Eläintarha meni jo viideltä kiinni, juuri samaan aikaan kun miehiltä tuli viesti että ovat pelistä valmiita. Ihan viime minuuteille asti me kierreltiin ja samalla koitettiin kuikuilla ollaanko jo viimeiset asiakkaat, ettei vaan jäädä lukkojen taakse eläintarhaan seuraavaan aamuun asti :D

Ihana päivä tämäkin, ja tuota kirahvin ruokkimista kyllä muistellaan iloisin mielin vielä pitkään… :)